| Vesti | Hardver | ASRock najavio svoju Intel B365 seriju matičnih ploča
Hardver

ASRock najavio svoju Intel B365 seriju matičnih ploča

B365

Kompanija ASRock je predstavila svoju liniju matičnih ploča sa Intel B365 čipsetom tokom CES 2019, i koja targetira mainstream tržište, ali sa ogromnim poboljšanjima na polju ne samo funkcionalnosti, već i estetike.

Proizvodnu liniju čini ukupno 5 matičnih ploča uključujući Mini-ITX, sve popularniju PRO seriju i najnovije Phantom Gaming matične ploče.

Iz ASRock-a navode da, pošto M.2 NVMe SSD uređaji postaju sve atraktivniji zbog svoje pristupačnosti, oni su primetili ovaj trend i odlučili da budu prvi koji će uključiti M.2 heatsink kao standardni deo opreme za mainstream matičnu ploču, a B365 Phantom Gaming 4 čak ima dva odvojena M.2 heatsink za sekundarne M.2 SSD-ove velike brzine.

RGB osvetljenje je takođe implementirano u ASRock B365 Phantom Gaming i PRO seriju matičnih ploča, a možete prilagoditi svoj PC sa Polychrome SYNC full-color RGB LED osvetljenjem, uz 3-pinski adresabilni RGB header i tradicionalni 4-pinski RGB LED header, koji omogućavaju korisnicima da povežu RGB trake direktno na matičnu ploču i sinhronizuju njihov sistem osvetljenja koristeći priloženu aplikaciju.

 

B365 01 T B365 02 T

 

„ASRock nudi najviše što može, uz kreiranje potpuno nove B365 serije matičnih ploča, uz poboljšanje funkcionalnosti i estetike, one su definitivno idealno rešenje za vaš novi PC, sa ukupno 6 matičnih ploča koje pokrivaju Mini-ITX do ATX-a u punoj veličini. ASRock ima pravi proizvod za svakoga.“ – navodi se u saopštenju.

 

B365 03 T B365 04 T

 

 

Izvor: ASRock

 

Komentarišite na forumu…