Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
Britanski ambasador u BiH: Optužbe da smo sakrili Davora Dragićevića su NEVEROVATNE

Britanski ambasador u BiH: Optužbe da smo sakrili Davora Dragićevića su NEVEROVATNE

Britanski ambasador u BiH Metju Fild osvrnuo se u najnovijem blogu na određena dešavanja u proteklom periodu, te je ujedno najavio i na čemu će ambasada na čijem je on čelu raditi u narednom periodu.

metju fild Foto: RAS Srbija
metju fild

- Ne mogu reći da smo odmarali, jer nekada su određene izjave toliko neverovatne da na njih morate odgovoriti – Britanska ambasada je organizovala proteste u Banjaluci, a Davora Dragičevića smo sakrili u našoj kancelariji?! Sa ozbiljnije strane, imao sam priliku da se pridružim ljudima iz cele BiH u opraštanju sa lordom Ešdaunom, neumornim i odlučnim prijateljem ove zemlje. Vodeći se njegovim primerom, pridružio sam se kolegama iz Ambasade u planiranju aktivnosti za godinu koja je pred nama - naveo je Fild, prenosi Srpskainfo.

Navodi da je tema za diskusiju bilo mnogo, poput “kako možemo bolje pomoći BiH da bude stabilna i prosperitetna, te da ispunjava potrebe i težnje svojih građana”.

- Još jednom me je impresionirala odlučnost ove grupe ljudi, većina su i sami građani ove zemlje, da naprave pozitivnu razliku – rekao je on, prenosi Klix.