INCIDENT KOD PROKUPLJA: Bahati Sneško Belić blokirao prugu, policija morala da reaguje

Beta

16. 01. 2019. u 21:46

Prema policijskim navodima, mašinovođa koji nije mogao da prođe od "snežne skulpture" obavestio je policiju i zatim je ona organizovala deblokadu

ИНЦИДЕНТ КОД ПРОКУПЉА: Бахати Снешко Белић блокирао пругу, полиција морала да реагује

Depositphotos

Putnički motorni voz koji saobraća na relaciji Niš - Prokuplje gotovo pola sata je stajao na ulasku u Prokuplje, nedaleko od železničke stanice, zbog velikog Sneška Belića kojeg je neko napravio na šinama, saopštili su danas u prokupačkoj policiji.

Pročitajte još:Mladence iz Kragujevca kroz snežne smetove prevezla monahinja na motoru (foto)

Prema policijskim navodima, mašinovođa koji nije mogao da prođe od "snežne skulpture" obavestio je policiju i zatim je ona organizovala deblokadu pruge pa je voz nesmetano nastavio putovanje.

Policija je sprovela istragu, ali nije uspela da pronađe onog ko je snegom zaustavio voz, ali prema pričanju žitelja prokupačkog naselja Garić, u kome se incident dogodio, Sneška na šinama napravila su deca.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (5)

Ka-Min

16.01.2019. 22:35

Bilo bi smešno da nije žalosno. Kakva smo mi država i kakav je to voz da ne može proći zbog napravljenog sneška na pruzi od snega . To mi nikako nije jasno.

Rista

17.01.2019. 07:34

Igrala se deca, ko u onom crnohumornom vicu, 'na minskom polju, pa od sreće bacala ruke i noge u vis'. Snesko je lep ali mu na pruzi nikako nije mesto pa se ne radi o decjoj igri sa zimskim radostima.