Najnovije vesti
Vesti Republika Srpska
"PRIJAVE SKUPLJAMO KAO DECA SLIČICE" Stanivuković poručio da više NE BROJI KAZNE, već godine zatvora

"PRIJAVE SKUPLJAMO KAO DECA SLIČICE" Stanivuković poručio da više NE BROJI KAZNE, već godine zatvora

Znamo kriminalce i tajkune koji slobodno hodaju, dižu nebodere po Banjaluci i koji otvaraju firme za jednu KM osnivačkog kapitala, a dobijaju ugovore vredne milione.

Draško Stanivuković Foto: Dejan Božić / RAS Srbija
Draško Stanivuković

Takođe znamo da u Banjaluci drogu možemo naručiti kao ćevape, a znamo i za prostituciju u elitnim hotelima, poručio je poslanik Draško Stanivuković (PDP), nakon što je protiv njega podnesen izveštaj Tužilaštvu.

– Znamo da se sve ovo dešava u najužem centru našeg grada i da nadležni ništa ne čine po tom pitanju, a naša javnost se zaprepastila zbog lažnog i podmuklog trika gradonačelnika kojim otkazuje proslavu dočeka Nove godine – naveo je on.

On tvrdi da pojedinci likuju hrabrom potezu prvog čoveka grada, koji je najavio milionske tužbe.

– Vi koji ste zaprepašteni "mirnim neredima" u Banjaluci treba da otvorite svoje umove i da znate da možda vaša deca nisu imala priliku dočekati Novu godinu, ali zato imaju priliku i sva otvorena vrata da se drogiraju, bave prostitucijom, da ih neko ubije i da za to niko ne odgovara. Dočekali ste pravoslavnu novu godinu, niko nije "ometao". Živite li bolje – upitao je Stanivuković.

Tvrdi da je do sada svoje kazne računao u KM, pa je stigao do 30.000 KM, a sada računa u godinama zatvora, piše Srpskainfo.

– Naši dosijei su kao enciklopedije, kazne i krivične prijave skupljamo kao deca sličice, dok su oni koji su nas ojadili slobodni ljudi – zaključio je narodni poslanik.

Podsećamo, protiv Davora Dragičevića, Draška Stanivukovića i Željka Dabića pripadnici Policijske uprave Banjaluka podneli su izveštaj tužilaštvu zbog sumnje da su počinili krivično delo pozivanje na nasilnu promenu ustavnog uređenja Republike Srpske.