Nova vest
Tenis

Utorak, 15.01.2019.

12:54

Dan III: Troicki otvara program, Nadal zatvara

Trećeg dana takmičenja na Otvorenom prvenstvu Australije u Melburnu u sredu će, između ostalih, igrati i dvoje srpskih tenisera.

Izvor: B92

Autor:B92

Dan III: Troicki otvara program, Nadal zatvara
Foto: Getty Images

Viktor Troicki će u drugom kolu igrati protiv Grka Stefanosa Cicipasa. Srpski teniser je kroz kvalifikacije prošao u glavni žreb, a Cicipas je postavljen za 14. nosioca.

Meč je prvi na programu terena broj tri i počeće u 1 sat posle ponoći po srednjeevropskom vremenu.

Aleksandra Krunić će zajedno sa Kineskinjom Sajsaj Dženg igrati u prvom kol dublova protiv domaćih teniserki Monik Adamčak i Džesike Mur.

Meč je prvi na programu terena broj pet, takođe od 1h iza ponoći.

U sredu će na teren i branilac titule Švajcarac Rodžer Federer, koji u drugom kolu igra protiv Britanca Danijela Evansa.

Nastupiće i Španac Rafael Nadal koji u drugom kolu igra protiv domaćeg tenisera Metjua Ebdena, a šesti nosilac Marin Čilić iz Hrvatske igra protiv Amerikanca Mekenzija Mekdonalda

Dankinja Karolina Voznijacki, koja brani titulu u ženskoj konkurenciji, u drugom kolu igra protiv Norvežanke Johane Larson.

S druge strane, Ruskinja Marija Šarapova će se boriti protiv Šveđanke Rebeke Peterson, a Čehinja Petra Kvitova protiv Irine Begu iz Rumunije

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

U fokusu

Vidi sve