Humanitarni tiket u podne: Nebojša Ilić tipuje za Udruženje Debra

Vreme čitanja: 5min | ned. 13.01.19. | 09:57

Evo kako je tipovala legenda košarkaškog kluba Crvena zvezda

Ovonedeljni serijal najdugotrajnije rubrike humanitarnog tipovanja, koja hrleć ka hiljaditom tiketu broji 948. izdanje, bet analizom udarnih parova dana podržava Nebojša Ilić. Šta kaže tim menadžer reprezentacije Srbije i sportski direktor KK Crvena zvezda, za koga tipuje i čemu se nada videćemo u narednim redovima.

Pre nego što krenemo u formalno raspisivanje parova zatražićemo od Nebojše da prelomi za koga tipuje.
“Igram za Udruženje obolelih od bulozne epidermolize DEBRA”, poručio nam je današnji gost u želji da postane 150. plemeniti dobitnik akcije koja je kroz MOZZART kasicu plemenitosti do ovoga momenta prosledila ukupno 10.679.320 dinara.

Izabrane vesti

Krenimo do susreta ATLETIKO MADRID – LEVANTE. Madriđani su tradicionalno neugodni u ugošćavanju Levantea koji je podlednji put pao sa 3.0 u aprilu prošle godine, a još gore se proveo u novembru 2017. kada je sevnulo 0:5. Dakle, NG igra je isplativa na ovom paru već dve godine. Trebalo bi očekivati oluju od napada Madriđana, pre svega zbog dva X ishoda protiv Sevilje i Đirone na proteklih pet mečeva Primere. Pošto Levante nije slavio na četiri utakmice u nizu, a u istom periodu igra mečeve s obiljem golova, ni ponavljanje istorijskih goleada nije isključeno.
“Jedinica na Atletiko Madrid odlična je za kladilačko razgibavanje pred hvatanje u koštac sa ozbiljnim nedoumicama u današnjoj igri”, poručio nam je Nebojša koji je debitovao za crveno - beli tim još daleke 1985. godine, za koju je igrao čak u dva navrata, i slobodno se može reći najveći deo karijere posvetio upravo svojoj Zvezdi.

Njegov osećaj za najbolju igru odveo ga je na jedan od udarnih parova dana, odnosno u Premijer ligu gde se sastaju TOTENHEM i MANČESTER JUNAJTED. Crveni đavoli su ponovo oni stari, a stožer igre podrazumevano je Pol Pogba koji igra lepršavo, bez ikakve blokade.  Pet vezanih pobeda iz pet zadnjih utakmica u svim takmičenjima, i to makar sa dva gola razlike, eto to je Mančester Junajted bez Murinja, a sa Ole Gunar Solskjerom koji vodi tim na svoj prvi derbi. Neće mu biti lako protiv Totenhema koji igra odlično, a u poslednje vreme ima jedino nenadan 4+ poraz od Vulverhemptona. Moglo bi biti napeto, naročito zbog knedle u grlu, odnosno obaveze Mančester Junajteda da se opravda za poraz od 0:3 iz utakmice trećeg kola koju je dobio Totenhem.
“Ovde mora biti golova, jer ovo je utakmica koju smatram možda i glavnom poslasticom fudbalskog dana. Na njoj ću odigrati, i preporučiti svima 3+”

Idemo na utakmicu BARSELONA – EIBAR. Veoma lagodan pristup ovoj utakmici zbog suverenih pozicija na tabeli imaće Barselona pri dočeku petostrukog X majstora, ekipe Eibara. Uz to, Barselona ni ne zna šta znači mučiti se s Eibarom koji joj je dao samo dva gola, počev od 2014. godine. Ono što s kladilačke strane valja znati, svodi se na činjenicu da mečevi ovoga para umeju da donesu obilje golova, neretko i 4+ igru, kao i NG tip koji se zbog generalno povučenog pristupa Eibara gotovo i podrazumeva. Svakako, ovaj meč za Barselonu mogao bi primarno značiti i iskupljenje za poraz u prvoj osmofinalnoj utakmici Kupa kralja u kojoj je Levante kao domaćin slavio sa 2:1.
“Ponovo golovi, uz pik na 1UG2+ igru”, poručio nam je rekorder jugoslovenskih prvenstava po broju postignutih koševa na jednom meču. On je, verovali ili ne, 1992. na utakmici s Vojvodinom postigao čak 71 poen.

Mi od Nebojše danas očekujemo ukupnu kvotu 11,06, pa namerno spominjemo taj rekord, budući da njegov sledeći par nosi najveću kvotu u današnjem izboru mečeva koju vuče četvrti par, odnosno utakmica BETIS – REAL MADRID. Sudar s prvim pratiocem na tabeli, Real dočekuje sa spiskom od pet igrača izbačenih iz stroja. Potvrdi li se da Betis ima opravdan status teškog za stomak velikih imena, Solari će biti na velikom mukama, naročito ako se setimo 2:2 remija sa Viljarealom, a zatim i poraza od Real Sosijedada u poslednja dva kola Primere. Iako Betis i nije baš briljantan u poslednje vreme, mogao bi namučiti slavni klub, jer domaći još od oktobarskog minimalca Valjadolida nikoga sa svoje trave nisu puštali sa punim plenom. Real će zato u punoj meri pokušati da upotrebi energiju iz prve osmofinalne pobede u Kupu kralja u kojoj je sa 3:0 pao Leganes.
“Ovo je za dvojku na Real Madrid koja nosi koeficijent 2,10”

Nebojša je MOZZARTOVU kladilačku avanturu okončao u Francuskoj, na utakmici MARSELJ – MONAKO. Ozbiljna je fenjeraška agonija gostujućeg sastava, koju stavljamo naspram krize šetoplasiranog Marselja. Treba znati da domaćin broji dva X ishoda i 3:2 poraz od Nanta na poslednja tri meča. Kladioci znaju da od 2016. na ovom paru ne ide manje od 4+, te da je dodatna GG igra aktivna na njihovih pet poslednjih mečeva. Setimo li se i pobede Marselja iz septembra od 2:3, obilja golova na nastupajućem meču kao da prosto mora biti. Naravno, Marselj je favorit koji će pojuriti za iskupljenjem zbog svega onoga što nije ponudio svojim navijačima u poslednje vreme.
„Tipovanje ću zaključiti sa još jednom 3+ igrom. To bi po meni bilo sasvim dovoljno za ovo nedeljno igračko podne s MOZZART kladionicom“, poručio je na kraju bet analizze Nebojša, koji je za one koji uvek žele da s MOZZART Sportom saznaju više, vlasnik klupskog rekorda po broju postignutih koševa na kup utakmicama. Naime, on je u sezoni 1992/93, postigao 42 poena protiv Big Eneksa iz Valjeva i tako ušao u anale domaćih košarkaških postignuća. Iste sezone postao i MVP domaćeg šampinata, što zaista dovoljno govori o Nebojšinom talentu i formi u to vreme. 

I to bi bilo to, jer zaista nema potrebe da iznova, i iznova ponavljamo opšte podatke iz prebogate klupske i reprezentativne karijere našeg gosta koji je ostavio neizbrisiv pečat u svim pričama o domaćoj košarci druge polovine osamdesetih, a naročito početka devedesetih kada je ujedno pokazao i najzrelije majstorije na parketu.

Na kraju, Nebojša Ilić se pohvalno izrazio, odnosno podržao nadaleko čuvene kompanijske akcije “100 terena za jednu igru”, i “Novi dresovi za nove šampione”, što nam je posebno drago, budući da se trudimo da stignemo bukvalno na sve strane, i deo MOZZART duha pošaljemo u svaki kutak Srbije i Republike Srpske. Zamolili smo ga da zarad običaja “Humanitarnog tiketa u podne” igrom pređe i preko Drine.  

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Nebojša Ilić će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Udruženja “Mozaik prijateljstva - obrok ljubavi”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 11,06, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Ned 17:30 2021 ENG 1 Tottenham - Man.Utd. ug 3+ 1,50
Ned 21:00 5024 FRA 1 Olympique Marseille - Monaco ug 3+ 1,60
Ned 12:00 4006 ŠPA 1 Atl.Madrid - Levante ki 1 1,30
Ned 18:30 4008 ŠPA 1 Barcelona - Eibar 1ug 2+ 1,77
Ned 20:45 4009 ŠPA 1 Betis - Real Madrid ki 2 2,15
Ukupna kvota11,87

* Kvote prikazane u rubrici, bile su dostupne u trenutku tipovanja i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANI


tagovi

Nebojša Ilićhumanitarni tiket

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara