Nikolić: Žao mi je ako se Čović povredio, a nažalost čuo sam da jeste

Vreme čitanja: 2min | sub. 12.01.19. | 21:05

"Došli smo do one situacije koju mi treneri volimo, a to su po meni dva otvorena šuta za pobedu, koja ipak nisu ušla u koš", rekao je trener Igokee

Crvena zvezda ima problema sa povedama u poslednje vreme, a izgleda da je nova na vidiku - Filip Čović bi potencijalno mogao da ima problem. On je dobio udarac tokom utakmice u Laktašima, držao se za koleno, a trener Igokee Dragan Nikolić je posle utakmice prokomentarisao meč i pomenuo Čovića.
"Na prvom mestu bih čestitao Zvezdi na pobedi. Došli smo do one situacije koju mi treneri volimo, a to su po meni dva otvorena šuta za pobedu, koja ipak nisu ušla u koš. Neki put nedostaje malo sreće da istraješ u borbi protiv izuzeno kvalitetnog protivnika. Sve smo rezonski uradili i nemam šta da zamerim igračima jer pred nama je nova serija teških utakmica i od ponedeljka se okrećem njima. Zvezda je igrala dobru košarku i žao mi je ako se Filip Čović povredio, a nažalost čuo sam da jeste", rekao je Nikolić.

To bi mogao da bude problem jer bi onda Zvezda na kecu imala samo jednog "pravog" pleja - Džoa Reglanda. Tu bi mogli da pomognu Nemanja Nenadić, Aleksa Radanov i Dejan Davidovac kog Tomić ne vidi na poziciji jedan.

Izabrane vesti

Trener Zvezde je čestitao svojim igračima na pobedi.
"Čestitao bih igračima na pobedi, ovakve su nam pobede potrebne jer je važno da pobedite i kada ne igrate najbolju košarku. Čestitam Igokei na dobroj partiji. Mi smo napravili dosta grešaka, 22 skoka u napadu smo dozvolili protivniku što je loše. Imali smo i problema pred ovaj meč, ali ja nikada ne tražim alibi i izgovor i nikada neću reći da je Zvezda oslabljena. Mi imamo 15 igrača i u svakom momentu svi moraju biti spremni da daju svoj doprinos", rekao je Tomić posle utakmice.

Zvezda je posle ove utakmice na skoru 15-0.

Foto: ABA liga


tagovi

Filip Čović

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara