GOREO AUTOBUS PUN HRVATSKIH ĐAKA: Dok su se vraćali sa skijanja vozilo se zapalilo u tunelu, a onda je nastala panika! (FOTO)
Foto: Printscreen Tweet

nesreća u švajcarskoj

GOREO AUTOBUS PUN HRVATSKIH ĐAKA: Dok su se vraćali sa skijanja vozilo se zapalilo u tunelu, a onda je nastala panika! (FOTO)

Hrvatska -

U tunelu u švajcarskoj danas je u potpunosti izgoreo autobus koji je prevozio splitske srednjoškolce.

Kada su ugledali vatru nastala je panika, ali su svi učenici usoeli na vreme izašli iz autobusa i niko nije povređen, javlja Dalmacija danas. Splitske srednjoškolci su se u Švajcarskoj poslednjih dana nalazili na odmoru.

"Prema navodima jednog roditelja brojnim učenicima iz ovog autobusa izgorela su dokumenta, pa i mobilni telefoni, tako da svi nisu uspeli da jave šta se desilo, a nekima su izgoreli i koferi sa stvarima.

"Javio mi se sin nakon ove nesrece i odmah je naglasio da su svi dobro. Ipak, prvih sat vremena proveo sam u strepnji jer nisam znao bilo kakve detalje, a nakon sat vremena jedva sam uspeo dobiti sina.

foto: Printscreen Tweet

Autobus se zapalio i izgorio u tunelu. U švajcarskoj su zadnjih sedam dana na skijanju boravili brojni učenici različitih škola iz Splita, koji su se s tri ili četiri autobusa danas vraćali prema Splitu", izjavio je jedan od roditelja.

"Svi se učenici sada nalaze u vatrogasnom domu u blizini tunela u kojem se dogodila nesreća. Svi su na sigurnom i na toplom.

Agencija sada pronalazi zamenski autobus da ih vrati kući, a kako će preći granicu kada su im izgorela dokumenta, nije mi poznato", priča roditelj.

Kurir.rs/dalmacijadanas.hr

Foto printscreen Tweet

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track