Novi obrt u Partizanu, ali najbolji je stigao!

Autor: Darko Mitrović
subota 12.01.2019.
13:35
Izvor: Sportske.net, telegraf.rs

Šta, zapravo, planiraju u Humskoj?

Beta/Branislav Božić/Ev
Beta/Branislav Božić/Ev

Povezane vesti

Jutrošnja vest o povratku talentovanog štopera Strahinje Bošnjaka i napadača Strahinje Jovanovića sa pozajmica u Zemunu, odnosno Proleteru, šest meseci ''pre roka'', prijatno je iznenadila deo navijača Partizana, jer je delovalo da će ovi 20-godišnji momci ponovo dobiti priliku da u crno-belom dresu pokažu svoj potencijal.

Međutim, ispostavilo se da će Humska ove zime biti samo prolazna stanica za ovu dvojicu igrača.

''Telegraf'', naime, prenosi da su njih dvojica vraćeni sa pozajmica kako bi im se pronašli neki drugi klubovi u koje će otići na ''kaljenje'' i da se na njih ne računa za pripreme u Turskoj.

Ono što bi trebalo da bude sigurno, jeste ostanak najboljeg strelca ekipe Rikarda Gomeša, koji je uz dozvolu sportskog direktora zakasnio jedan dan na početak priprema i taj dogovor je ispoštovao.

On se već priključio ekipi i počeo je sa radom. Podsetimo, iz Partizana su prethodnih dana otkrili da za Rikarda Gomeša imaju najviše ponuda iz inostranstva, ali je odlučeno da on nije na prodaju i da će u Humskoj ostati bar do leta.


Ne propustite

Preporuka za vas

Obavezno pročitati

WEB preporuke

Komentari

11 Komentara

Ili komentariši kao gost:
avatar
Osijek 51
Saturday, 12.01.2019
21:15

Ne oprosti im Boze, znaju sta rade...

avatar
ŠDanilo
Saturday, 12.01.2019
20:21

Najbolji se tek očekuje. Jojiću čekamo te!

avatar
Realni Arthur
Saturday, 12.01.2019
18:59

E zivote, i ovo doziveh, znaci rikardo najbolji igrac Partizana, decko iz druge lige Portugalije, sta vise reci, pratim fudbal of 1977, i pamtim jednom Partizan i na 16 poziciju (18 klubova je bilo sve bifsa YU liga) ali i to vreme je bilo majstora, driblera, kvaliteta, ali ovo u ovoj nasoj boraniji od lige da dostigne nivo gde Rikardo je najbolji igrac, Boze pomozi molim te! Prvo, kompletan tim na celu sa Ilijevom aut bre odmah, zvati Golca, Antica, Vukotica, Vucicevica...... ima ih koliko hoces a svaki od njih pomenutih je bolji od kompletene ekipe Vucelic-Vazura- Ilijev. Srecnoo crno beli

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
21:31

Da li se secas odakle je Kleo dosao kod vas?

avatar
svetski prvaci 1991
Saturday, 12.01.2019
22:18

Kada je bio šesnaesti, da mu Zvezda i Vojvodina nisu dali bodove ispao bi iz lige.I ja se toga sećam. i tada je igrački bio jači nego sada.Onaj Nenad Stojković, možda i najblji igrač u zemli .

avatar
Marco Popovich
Saturday, 12.01.2019
18:04

Ovi su Teleoptik zapostavili totalno

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
14:40

Bezveze, nama treba jedan stoper za rotaciju cak i ako Markovic ne ode vec u ovom roku i cak i ako Miletic lepo predje to jest vrati se na stopera zato sto vise nece izigravati desnog beka. Jeste da maltene ne bi ni igrao, ali, Bosnjak ne bi bio ni prvi ni poslednji koji bi na taj (mozda i jako surov) nacin cekao na svoju sansu, nismo mi bilo kakav klub, mi nismo normalni ni u kosarci ni u fudbalu:-D

avatar
KING OF JUNGLE♦⭐♦⭐♦⭐
Saturday, 12.01.2019
18:56

Partizanu treba štoper za prvu postavu, a ne za rotaciju jer je Valijente slab za poslednje kolo u evropskim kvalifikacijama, a kamo sreće da imamo 3 Nemanje R. Miletića i jednog levonogog. Bošnjak kad ne može da igra za Zemun, realno još uvek ne treba da dobije šansu u prvom timu. Lepo je napisao Milorad ovde da mu možda treba dati priliku na drugoj poziciji. Strahinja Jovanović u svakom slučaju nije za Partizan.

avatar
NOTHING ELSE MATTERS
Saturday, 12.01.2019
21:33

Salio sam se za Bosnjaka, a umesto MV sam vec mali milion puta predlozio Rajkovica samo sto sam realan pa znam da to nece biti moguce ove zime vec tamo na leto. Slazem se da S.J. nije za nas...