Humanitarni tiket u podne: Branko Karapetrović tipuje za Udruženje paraplegičara iz Užica

Vreme čitanja: 5min | sub. 12.01.19. | 12:00

Proslavio je užičku košarku, a sada barata prejakim kvotama s maksimalom od 3,00 na Vest Hemovom i Arsenalovom bojištu

Subota je klasično fudbalski dan! Branko Karapetrović, tipovanjem s vrha Zlatibora, tačnije sa Tornika zameniće teze, odnosno s pozicije bivšeg veoma uspešnog užičkog košarkaša pokušati da nas obraduje overom „Humanitarnog tiketa u podne“ koji je s njegovih pet odigranih parova ocenjen MOZZART kvotom 68,20.

Uzbudljivo zar ne? I tek će vam biti, kada vam kažemo da Branko slovi za jako uspešnog kladioca, čestog gosta MOZZART kladionice koji zna kako se stiže do jačih dobitaka. Pa kada je tako, hajde da vidimo kako je tipovao košarkaški as, koji se sada bavi ugostiteljstvom za Udruženje paraplegičara iz Užica, odnosno kakav je njegov put kroz bet analizzu u koju krećemo od Premijer lige.

Izabrane vesti

Prvi par je VEST HEM – ARSENAL. Obe ekipe bile su uspešne u mečevima FA kupa. Vest Hem je savladao Birmingem, međutim obnovljena povreda najboljeg strelca ekipe Marka Arnautovića trenutno je najveći problem za Čekićare. Na svom terenu Vest Hem je na pet od poslednjih šest utakmica postigao najmanje dva gola, najviše zahvaljujući njemu. Arsenal je bio ubedljiv protiv ekipe Fulama (4:1) tako da je i dalje u igri za četiri vodeća mesta, međutim u poslednje vreme imaju problem sa gostovanjima. Nisu slavili na poslednja četiri. Tobdžije su dobile pet od poslednjih šest duela sa Vest Hemom, a na pet od poslednjih sedam viđeno je najmanje tri gola.

„Kombinujem 2&2-4, iskusno je prozborio isti onaj Branko Karapetrović koji je daleke 1992. godine bio član čuvene generacije koja je s KK Prvim partizanom, iste sezone preimenovanim u KK Užice ostvarila najveći uspeh u istoriji košarke grada na Đetinji!

Vratićemo se priči o tim momcima nešto kasnije, odnosno nakon rešavanja kladilačkog zadatka koji nas vodi na utakmicu VALENSIJA – VALJADOLID. Ako Slepi miševi ne učine nešto protiv Valjadolida, teško će se Marselino opravdati pred upravom i navijačima koji su opravdano nezadovoljni zbog samo jedne pobede iz utakmice sa fenjeraškom Ueskom u poslenje vreme. Valjadolid ima identičan učinak od po dva kisa, isto toliko remija i jedne pobede u istom vremenskom intervalu, a ume i da iznenadi u gostima. Nastave li gosti malo bolje, neće se naći u poziciji odbrane pozicije u Primeri, a iskoristiće svaku priliku da porave svoj bodovni učinak posebno obraćajući pažnju na ranjive timove nalik Valensiji danas.

“Ovde se takođe služim pojačanim ishodom, odnosno kombinacijom 1&2-4...

Smesta idemo u Primeiru, na utakmicu SPORTING – PORTO. Niko vajde ne vide od Porta već dugo, što muke Sportinga poraženog u proteklom kolu od osrednje Tondele sa 2:1 čini još većim. U goste im stiže ne samo najbolji sastav, već i najbolja odbrana Primeire koja je do sada primila svega 10 golova, igrajući slavodobitno već 18 utakmica u nizu računajući sva takmičenja. To je ukratko Porto, ekipa koja je osvojila Grupu D Lige šampiona bez greške, a kojoj će Sporting na crtu izaći najverovatnije defanzivno u nadi da će nešto moći da učini sa prekaljenim sastavom koji uvek u poslednje vreme nađe rupu i postigne pogodak vredan slavlja.

„Ovde se služim čistom gol igrom, a verujem u GG3+“, poručuje nekadašnji igrač Slobode, čačanskog Borca, Lazarevca, Lavova.

A sada utakmica AMIEN – PSŽ. To sto PSŽ radi u francuskim vodama na granici je apsolutne perfekcije koju u poslednje vreme pokvariše dva vezana X ishoda sa Bordoom i Strazburom. Amijen će na to teško odgovoriti, naročito uz sećanje na debakl na Parku prinčeva, koje je u desetom kolu Lige 1 proknjižilo pariški okrutnih 5:0. PSŽ je uz to razjarena zver, jer poraz od Gengana u četvrtfinalnom odmeravanju Liga kupa samo po sebi nameće obavezu iskaljivanja besa nad objektivno znatno slabijim Amijenom koji raspolaže ne tako slavnom gol razlikom od 17:31.


„Pojačan prelaz, 2-2&4+. Kvota je sjajna, jer iznosi 2,75, a prolazak u domenu sigurica partije“, igrački je prokomentarisao košarkaš koga Užice na parketu dobro pamti.

Njegovo zaključno tipovanje vodi nas na utakmicu ČELSI –NJUKASL. U prošlom kolu Premijer lige Čelsi je odigrao meč bez golova sa Sautemptonom i ukoliko želi da ostane u gornjem delu tabele više nema pravo na grešku. Savladao je potom Notingem Forest u FA kupu i izgubio od Totenhema u Liga kupu. Njukasl je remizirao sa Blekburnom u FA kupu i to mu je peti meč bez pobede u svim takmičenjima. Postigao je samo 15 golova od početka sezone, a jedina ekipa koja je manje efikasna od njih je fenjeraš Hadersfild. Čelsi je dobio četiri od pet poslednjih duela sa Njukaslom, a na svakom od pet prethodnih palo je najmanje tri gola.

„Kako počneš, tako i završi. Kad kombinuješ, kombinuj do kraja, a ja ću ovde s preporukom prepisati recpt da se odigra 1&2-4.

Tako kaže stara košarkaška zverka iz one gore spomenute generacije KK Užice u kojoj su te 1992. godine licencirani bili Aleksandar Peri Arnautović, Miroslav Radošević, kasniji igrač Borca, kapiten Partizana i osvajač zlatne medalje sa selekcijom SR Jugoslavije na EP održanom 1997. godine u Barseloni. Verovatno niste znali ni da su tada s našim današnjim gostom u ekipi koju je vodio Slobodan Blek Janković igrali Dušan Pavićević, Branko Rajevac, Željko Radonjić, Milan Njegošević, Željko Topalović, kasniji kapiten Crvene zvezde, zatim Saša Samardžić, Vidan Bimbo Bogićević, Aleksandar Janker Janković, Slavenko Marić, Žarko Janković, Tomislav Jovčić, Branko Luković i Aleksandar Selaković

Eto, bila je to samo jedna od crtica iz uzbudljivog košarkaškog života našeg gosta za koga naglašavamo i da je uspešan MOZZART igrač. Baš zato se nadamo da će upravo on postati 150. uspešno lice “Humanitarnog tiketa” koji je na preko 70 adresa širom Srbije i Republike Srpske do sada poslao donacije u ukupnom iznosu od 10.679.320 MOZZART dinara!

Kada već spominjemo Republiku Srpsku, red je da Branka Karapetrovića zamolimo za skok preko Drine, koji će naš potencijalni dobitak opredeliti na još jednu adresu mimo već spomenute u gradu na Đetinji.

PLEMENITI BET INFO – REPUBLIKA SRPSKA

Branko Karapetrović će na plemenitom tiketu u RS, s istom igračkom kombinacijom kao i u Srbiji potencijalni dobitak proslediti na adresu Centra “Zaštiti me”. MOZZART kvota je dakle ista, i iznosi 68,20, a potencijalni dobitak zaračunat je na osnovu svakodnevne kompanijske uplate od 50 konvertibilnih maraka.

Vreme RB Liga Meč Tip Kvota
Sub 13:30 2013 ENG 1 West Ham - Arsenal kmb 2&2-4 3,00
Sub 18:30 2019 ENG 1 Chelsea - Newcastle kmb 1&2-4 1,62
Sub 17:00 5016 FRA 1 Amiens - PSG kmb 2-2&4+ 3,00
Sub 16:30 4110 POR 1 Sporting - Porto tgg gg3+ 2,25
Sub 16:15 4003 ŠPA 1 Valencia - Valladolid kmb 1&2-4 2,25
Ukupna kvota73,81

* Kvote prikazane u rubrici, bile su aktuelne u trenutku tipovanja, i podložne su promenama

PIŠU: Miloš MILIĆ i Đurđe MEČANIN


tagovi

humanitarni tiketsportsko klađenjebet analiza

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara