Ljajić: Ako ne bude istrage zbog Šešeljevih navoda idem iz vlade

Ministar Rasim Ljajić kaže da ako tužilaštvo ne pokrene istragu o lažnim optužbama koje je u knjizi izneo lider SRS Vojislav Šešelj, više neće sedeti u vladi.
Ljajić: Ako ne bude istrage zbog Šešeljevih navoda idem iz vlade
Foto: Medija centar Beograd
Dodao je da će njegova stranka ostati u koaliciji sa naprednjacima.
 
"I ako ne bude vanrednih izbora spreman sam i ranije da se povučem, ali će moja stranka ostati u koaliciji sa SNS i podržaćemo vladajuću većinu u Narodnoj skupštini", rekao je Ljajić za "Večernje novosti", reagujući na knjigu "Novopazarski kralj heroina Rasim Ljajić", čiji je autor lider radikala Vojislav Šešelj. 
 
On je kazao da je to toliko monstruozna optužba da je primoran da brani svoju čast i lični integritet. 
  • Dejan

    12.01.2019 12:26
    Evo suzu sam pustio. MUKICA Hahhahha
  • Rajo

    12.01.2019 12:13
    Jao
    Nemoj molim te Rasime! Ostani još malo!
  • Baca

    12.01.2019 12:12
    Cast i ugled politicara ???
    Nisam znao da postoji cast i ugled kod politicara , mene je baba ucio da oni to nemaju, pa mi je zato branio time da se bavim. Ovako je od mene postao neradnik , lenstina, lopov, demonstrant, dezerter, izdajnik, Sorosevac, zuti, DOS-ovac, …. . Vidim da sam pogresio, pa pitam dali mogu na nekom od ovoh kvalitetnih fakulteta da se brzo prekvalifikujem, imam ja vremena mozda i doktoriram. Novci nisu problem, neka neko javi u inboh.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija