UBIO JOJ RODITELJE, PA JE DRŽAO U ZAROBLJENIŠTVU: Posle tri meseca pronađena oteta devojčica, kidnaper uhapšen (FOTO)

Tanjug

11. 01. 2019. u 21:06

Američka tinejdžerka Džejmi Klos (13), koja je pre tri meseca kidnapovana pošto su joj ubijeni roditelji u Viskonsinu, pobegla je od svog otmičara

УБИО ЈОЈ РОДИТЕЉЕ, ПА ЈЕ ДРЖАО У ЗАРОБЉЕНИШТВУ: После три месеца пронађена отета девојчица, киднапер ухапшен (ФОТО)

Foto Tanjug-AP

Američka tinejdžerka Džejmi Klos (13), koja je pre tri meseca kidnapovana pošto su joj ubijeni roditelji u Viskonsinu, pobegla je od svog otmičara.


Tomas Peterson (21) je uhapšen i optužen za otmicu i dvostruko ubistvo, prenosi Rojters.

Šerif okruga Baron Kris Ficdžerald rekao je na konferenciji za medije da je devojčica u četvrtak uspela da pobegne iz kuće u mestu Gordon, stotinak kilometara od rodnog Barona gde ju je otmičar držao tri meseca.

Ona je prišla nepoznatoj ženi na ulici koja je šetala psa. Žena ju je odvela kod prvog komšije odakle su pozvali policiju.


PROČITAJTE JOŠ: Erika nije htela kući zbog bede?

Njih dvoje su odmah prepoznali devojčicu pošto je njen nestanak izazvao veliku medijsku pažnju, pošto su za njom danima tragali policajci i 1.500 volontera, skoro polovina Barona.

Za manje od 15 minuta Peterson se našao u zatvoru pošto je policija pronašla njegovo vozilo na osnovu opisa koji je dala devojčica.

Prema podacima nadležnih, Peterson nema kriminalni dosije u Viskonsinu.

Tomas Peterson

Devojčica je noć provela u bolnici na posmatranju, a danas je razgovarala sa istražiteljima.

Kuća Klosovih


Ficdžerald je rekao sa istražitelji veruju da devojčica pre otmice nije imala kontakt sa Petersonom i da još nije poznato da li ju je on kasnije zlostavljao.

Džejmini roditelji


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (1)

N. I.

12.01.2019. 00:48

Vidi se na slici da otmicar nije sasvim normalan, ovo su klasični problemi Amerikanaca... Tamo ima puno bolesnih osoba Izuzetno mi je žao i devojčice a jako puno i roditelja...