Кућа Добрих Вести

Login

Војводина: Расписани конкурси за финансирање пројекта развоја друштва и привреде

Оцените овај чланак
(2 гласова)

NOVACCCCC34343434Управа за капитална улагања АП Војводине објавила је осам јавних позива за финанисрање и суфинансирање пројеката у области саобраћајне инфраструктуре, енергетске ефикасности, локалног и регионалног развоја, водоснабдевања и заштите вода, спорта, здравствене заштите, културе и образовања.

 

Конкурси су отворени до 30. јануара до 16 часова.

 

Око 1,4 милијарде динара је издвојено за саобраћајну инфраструктуру, док је за енергетску ефикасност опредељено 63 милиона динара. За локални економски развој издвојено је 507 милиона динара, а за водоснабдевање је предвиђено 600 милиона динара.

 

Пројектима за развој спорта намењено је 467 милиона динара, а за финансирање и суфинансирање пројеката у области здравствене заштите предвиђена су средства у износу од 90 милиона динара. Подршка пројектима у области образовања, ученичког и студентског стандарда предвиђена је са 270 милиона динара, а за културу 50 милиона динара.

 

Више о конкурсима прочитајте ОВДЕ.

 

Извор: Kapitalnaulaganja.vojvodina.gov.rs/Кућа добрих вести

 


Последњи пут измењено петак, 11 јануар 2019 14:17

Остави коментар

Поља обележена (*) су обавезна. Основна употреба HTML кода је дозвољена.

...:::.„Кућа добрих вести“ не сноси одговорност за садржаје линкова који воде на друге интернет странице (спољашње везе) .:::... © Кућа Добрих Вести 2015

Врх Десктоп верзија