ZLATAN IZAZVAO ZEMLJOTRES NA BALKANU: Video u kome Ibrahimović pada u sevdah uz  Beograđanku Halida Bešlića prokomentarisao i Nemanja Matić! Evo šta mu je poručio (FOTO)
Foto: Pritnscreen/Instagram, AP

ŠALA

ZLATAN IZAZVAO ZEMLJOTRES NA BALKANU: Video u kome Ibrahimović pada u sevdah uz Beograđanku Halida Bešlića prokomentarisao i Nemanja Matić! Evo šta mu je poručio (FOTO)

Fudbal -

Video u kome Ibrahimović pada u sevdah uz "Beograđanku" Halida Bešlića izazvao je pravi bum na Balkanu, a Zlatanov izbor muzike prokomentarisao je i srpski reprzentativac Nemanja Matić.

Na početku priprema Los Anđeles Galaksija za novu sezonu, sjajni fudbaler, sada već penzionisani reprezentativac Švedske, Zlatan ibrahimović rešio je da sebi ulepša trenutke u svlačionici pa je za muzičku podlogu odabrao pesmu Halida Bešlića, "Beograđanka".

Video je za kratko vreme izazvao pravi bum na Balkanu.

Sve to je stiglo i do slavnog pevača Halida Bešlića koji se putem društvenih mreža zahvalio Zlatanu što je izabrao njegov veliki hit.

foto: Pritnscreen/Instagram

A na ovu numeru nije ostao imun ni reprezentativac Srbije Nemanja Matić koji je ispod Zlatanove objave ostavio šaljiv kometar.

Da podsetimo, Nemanja i Zlatan su bili saigrači u Mančester junajtedu i takoreći najbolji prijatelji.

foto: Printscreen

Legendarni fudbaler često voli i da priča na ovom jeziku na kojima govore narodi na prostoru bivše Jugoslavije, ali uživa i u muzici koja dolazi od tamo odakle su mu roditelji.

A tome je odlučio i da nauči svoje saigrače u Los Anđeles Galaksiju pa je odvrnuo do daske hit Halida Bešlića "Beograđanka" i pao u sevdah.

kurir.rs / kurir sport

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track