Komentar: NJanjava Čankova skojevka protiv Republike Srpske

Milan BABOVIĆ

11. 01. 2019. u 07:30

Nekako se baš u ove velike praznične dane, kada slavimo Božić i 9. januar - Dan nastanka najskuplje i najsvetije građevine srpskog naroda u BiH, posebno povampiri ova družina dostojna dubokog prezira

Коментар: Њањава Чанкова скојевка против Републике Српске

Milan Babović

LjUBAV naroda će večno čuvati Republiku Srpsku. Lepo je ovo u četvrtak rekla Željka Cvijanović. Ali, da je do ljubavi dežurnih antifašista i boraca za građansko društvo s ove strane Drine - ne bi RS živela ni sekunde. Jer, nekako se baš u ove velike praznične dane, kada slavimo Božić i 9. januar - Dan nastanka najskuplje i najsvetije građevine srpskog naroda u BiH, posebno povampiri ova družina dostojna dubokog prezira.

Prvo je na "Tviteru" umesto na motornim sankama, "turirao" Nenad Čanak kome je onakvom slobodoumnom zasmetalo što se badnjak unosi u zgradu Predsedništva Srbije. Taj prilježni borac protiv srpskog fašizma, koji se kao i njemu slični bori protiv fašizma jedino onda kada ga nema, samo je najdeblji predstavnik horde fanatičnih sekularista spremnih da brane verska prava svih, osim većinskog srpskog pravoslavnog naroda. Verujem da bi naše dobre komšije katolici i muslimani rado bljunuli na njih kad im tobože čestitaju Božić i Bajram, dok istovremeno reže na naše badnjake i običaje.

Gde je stao propali separatista i motorista, tu je 9. januara na dan veličanstvene proslave Dana RS na Trgu Krajina, nastavila njegova njanjava muza, prva šetačica neoliberalnog Skoja - Aleksandra Jerkov.

- Ne trebaju građanima Banjaluke današnje nacionalističke histerije i lažni patriotizam. Treba im pravda za Davida - napisa gđica, koja se, ako me sećanje ne vara, nešto nije pretrgla u prizivanju pravde za Pavla Lešanovića.

Imam samo jedno skromno pitanje za Nenada, Aleksandru, progonjenog Daška Milinovića i ostale:

- Kako tako liberalni volite čitav svet i sve ljude, a gadite se Republike Srpske, pravoslavnog Božića ili Svetog Save?

Nastrano malo, zar ne?

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (7)

"JUNAK NA KVADRAT"

11.01.2019. 08:07

Za tu "gospodu " je uvek bilo -sto crnje za srpski narod to bolje za njih. Fuj , gade mi se!!!

Mirjana

11.01.2019. 08:22

šta nastrano malo. mnogo nastrano,nego od koga ide ta nastranost nije se ni čuditi. ali ima ih nastranih još, još

z2

11.01.2019. 08:35

Prvo,glupo je izjednaciti antifasiste sa ovima sto sebe zovu "borci za gradjanska prava". Drugo, ako si protiv antifasista, ispada da si za fasiste sto nadam se nije slucaj.

Mikan

11.01.2019. 08:47

Sada znam,sve dok su u Savezu za Srbiju takvi kao Jerkova,a ima ih,moj glas nikada necete dobiti ! Ocistite svoje redove od tih srbomrzaca ako nesto zelite! Da,subotom vise ne dolazim na proteste.

Александар

11.01.2019. 08:53

Па зато што је "љубав" полутанска тј лажна.

Професор Атлагић

11.01.2019. 09:17

Међутим, Ненад Чанак је део Вучићеве групе која је на власти. Не званично као Вук Драшковић али је Вучићев савезник.

Ataševac Drvarski

11.01.2019. 19:19

tako je.canak I ona nesretnica ne zasluzuju ni reci ni paznje.jerkov da sta reci.zuta lavica,ljustura tadiceve kadrovske politike.kao brod na savi.pluta I nikom ne treba