Sergej Trifunović ne želi da komentariše navode o kandidaturi za predsednika PSG

Glumac Sergej Trifunović izjavio je da ne želi da komentariše izjavu člana Izvršnog odbora Pokreta slobodnih građana Aleksandra Olenika, da bi on mogao biti jedan od kandidata za novog predsednika PSG.
"On može da izjavljuje šta god hoće, ali ja ne želim ništa da komentarišem", rekao je Trifunović.
 
Olenik je prethodno izjavio da je on trenutno jedini kandidat za predsednika tog pokreta, ali da ima saznanja da i Sergej Trifunović planira da se kandiduje za tu funkciju.
 
Rok za podnošenje kandidatura za predsednika PSG je 18. januar, a izbori su zakazani za 26. januar.
 
Osnivač PSG i bivši zaštitnik građana Saša Janković pre manje od mesec dana najavio je da se povlači iz politike i daje ostavku na tu funkciju na kojoj je bio od maja 2017. godine.
  • Krompjuter

    10.01.2019 19:22
    Glumi
    Dobar si decko, ali nije politika za emotivce Sergej. Moras biti bagra.

  • Posmatrač

    10.01.2019 18:20
    Izbor političke opcije za koju će da se glasa nije izbor šarmantnog momka od strane naivne devojke, već izbor supruga od strane prevejane udavače.
  • Milutin

    10.01.2019 16:59
    Dok se Sergej ne izjasni sve je samo trač

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija