Subota, 27.01.2001.

15:40

VUKSANOVIC: NEMA RAZLOGA ZA UZBUNU

Izvor: B92

Default images
Potpredsednik Pokreta za demokratsku Srbiju Slobodan Vuksanovic izjavio je agenciji Srna da nema razloga da imenovanje predsednika PDS Momcila Perisica za potpredsednika Vlade Srbije stvara probleme izmedju Jugoslavije i Hrvatske. "Poznato je da je Perisic u toku rata bio covek koji je cuvao i sacuvao zivot i vojnika i civila. O tome svedoci mnogo i Srba i Hrvata i mislim da je ta vojnicka duznost u njegovom slucaju obavljena na najprofesionalniji i najcasniji nacin", rekao je Vuksanovic. On je istakao da "rat i strahote u bivsoj Jugslaviji nisu izazvali oficiri i vojnici vec garniture politicara koji su se nalazili u vrhovima svih bivsih jugoslovenkih republika".

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Palo 600 ratnih aviona: Rusi se oglasili

Ruske trupe uništile su 600 ukrajinskih ratnih aviona i 1.300 višecevnih raketnih bacača od početka Specijalne vojne operacije u Ukrajini, saopštilo je Ministarstvo odbrane Rusije.

20:30

16.5.2024.

1 d

Podeli: