Jet set

Džim Keri pronašao novu ljubav

Džim Keri pronašao novu ljubav
Foto: Screenshot | Džim Keri pronašao novu ljubav

Glumac Džim Keri (56) je na dodjelu Zlatnih globusa na Beverli Hilsu došao sa dvije decenije mlađom devojkom, glumicom Džindžer Gonzagom (34).

Nakon tragične smrti glumčeve bivše djevojke Katrione Vajt i teških optužbi njene porodice – da je on kriv zbog njenog predoziranja lijekovima, Džim se zaljubio u mlađu kolegnicu kojoj je jedna od zapaženih uloga bila u komediji “Ted”.

Par je izgledao srećno i zaljubljeno na crvenom tepihu, a dok su pozirali fotoreporterima nisu skidali osmjeh sa lica.

“Džindžer je zaista nevjerovatna žena, veliki je glumački talenat i fantastična je djevojka. Srećan sam i zaljubljen, ona je velika ljubav”, rekao je glumac za američki “Extra”.

Podsjećamo, Džimova bivša devojka Katriona pronađena je mrtva u svom stanu u Los Anđelesu u junu 2015. godine, a do smrti je došlo zbog predoziranja lijekovima.

Keri i njegova bivša raskinuli su samo nekoliko dana prije njenog samoubistva, a Katrionina porodica optužila je glumca za njenu smrt.

Majka preminule glumice rekla je da je Džim nabavljao Katrion lijekove bez recepta iako mu je spominjala da njena kćerka razmišlja o samoubistvu i da se bori sa hroničnom depresijom. Katrionini roditelji podnijeli su tužbu protim Džima, ali je optužba odbačena.

Pratite nas na našoj Facebook i Instagram stranici, kao i na X nalogu.

Video

Izneseni komentari su privatna mišljenja autora i ne odražavaju stavove redakcije Nezavisnih novina.

Najčitanije