DODIK PORUČIO: Kada bi Drina bila granica, popio bih je! (VIDEO)

Novosti online

08. 01. 2019. u 18:38

Uoči obeležavanja Dana Republike Srpske, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik jednim je gestom pokazao kako gleda na granicu između Srbije i Republike Srpske

ДОДИК ПОРУЧИО: Када би Дрина била граница, попио бих је! (ВИДЕО)

Milorad Dodik; Foto: D.Milovanović

Uoči obeležavanja Dana Republike Srpske, predsedavajući Predsedništva BiH Milorad Dodik jednim je gestom pokazao kako gleda na granicu između Srbije i Republike Srpske.


U delu intervjua za Jutjub kanal Centra za društvenu stabilnost voditelj je pitao Dodika, pokazujući na čašu vode ispred njega, šta bi uradio kada bi Drina bila večita granica, a sva njena voda sadržana u toj čaši.


Na to je Dodik uzeo čašu i popio svu vodu, rekavši "živeli".



On je, ipak, dodao da je Drina prelepa reka i da treba da teče.


"Ali ona je srpska reka", poručio je Dodik.




(rtrs.tv)


Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (13)

Radovan

08.01.2019. 20:58

@Sinisa RADULOVIC - "Ako budemo slozni, necemo biti mali, ni slabi, vec veliki i nepobedivi."

ZORAN

09.01.2019. 07:05

Svu dokumentaciju Jasenovačkog logora taj patriota je uručio Hrvatskim vlastima. Sada Hrvati zahvaljujuć njemu umanjuju i manipulišu ciframa

Славко Ђ. Сремац

09.01.2019. 10:08

@ZORAN - @ ZORAN... ти једноставно лажеш и не залужујеш да ти се обраћам са поштовањем. Документацију о Јасеновцу је однео последњикустос музеја у Градини, Сима Брдар, и однео у музеј у Вашигтону где је добио запослење. Предходно је та документација дата САНУ која није нашла за сходно ни да је ископира или је изгубила копију...!? Затим је Сима документацију повукао.... јер му је бољу понуду дао Вашингтон...Све ово чека наше истражне органе али на жалост биће да то све "неко" кочи а можда неко као ти!?

ZORAN

09.01.2019. 12:13

@ZORAN - Ni su to laži. Sve vrijeme dok smo se mi borili za ovaj današnji datum on je švercao cigarete i naftu i povremeno boravio u briselu u NATO -u lobirajući protiv onih koji su tada krvarili za ovaj dan.

Daro

09.01.2019. 18:55

@ZORAN - Zorane, ne pisite gluposti. Dokumentaciju su unistili partizani, da bi zataskali ustaske zlocine. Zataskali saveznistvo ili u ime bratstva i jedinstva? Ko je preorao Jasenovac? Mojoj majci su stradali brat i rodjak u Jasenovcu. Dva maldica,nisu bili pripadnici vojske, nego samo Srbi, grob im se nezna. Dosta puta smo putem suda pokusavali dokazati da su zrtve fasizma, ali smo uvijek bili odbijeni. Tek danasnje vlasti su ih priznali i uklesali im imena u spomen plocu.

milijan

10.01.2019. 09:15

@ZORAN - Slacko i Daro. Pitajte onda amerikance a i Simu Brdara. Nemojte manipulisati sa necim takvim. To je nekoliko puta bilo na tv i sam Dodik je to potvrdio. Pa nismo valjda svi imali nekakvu amneziju?

Daro

10.01.2019. 10:27

@ZORAN - miljane, osvrcem se na slucaj licno moje porodice! U mom kraju je slucaj dobro poznat, a ti nisi iz mog kraja. Prema tome dobro procitaj komentar pa cuti. Crveni ustase nikada da prestanu sa skrnavljenjem, pa i posle 80 godina.

nadnacionalni ateista

09.01.2019. 07:47

S jedne strane Drina, sa druge Sana, lijepo reče Komšić.Pametnima dosta.

Grabovac

09.01.2019. 08:06

To su priče za lakoverne. RS ipak ne gradi autoput BL - Bijeljina već puteve koji su u funkciji Hrvatskoj više nego Bosni.

dusan

09.01.2019. 09:25

Cuvaj se losih i samo teraj kako si kreno dobro i za RS i Srbiju,kad tad nece biti Drina granica,puno srece i zdravlja tebi i porodici.