TRANSFERI (8. januar): Barsa ozvaničila novog štopera! Pepe se posle 12 godina vratio u Porto, Totenhem tražio 250.000.000 za Eriksena

Vreme čitanja: 15min | uto. 08.01.19. | 23:13

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

- Žan-Kler Todibo zvanično igrač Barselone od leta. Opširnije OVDE
- Pepe se posle 12 godina vratio u Porto. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


To bi bio sve za večeras. Sa novim vestima se javljamo ujutro. Laku noć vam želi redakcija MOZZART Sporta. 

23.03 - Atletiko Madrid je blizu odluke da posle samo jedne polusezone proda veliko letnje pojačanje Želsona Martinsa

22.50 - Pojedini italijanski novinari javljaju da je Kaljari sklopio dogovor sa Bokom oko kupovine urugvajskog veziste Naitana Nandeza. Cifre se ne pominju, ali se ranije spekulisalo da je Kaljari ponudio 13.000.000 evra za sjajnog vezistu.  

22.37 - Talentovani Luis Bejker bi mogao pre vremena da okonča pozajmica u Lidsu i da se vrati u Čelsi jer nije zadovoljan minutažom kod Marsela Bijelse

22.08 - Italijani su namirisali novi fudbalski dragulj u Hrvatskoj. Fiorentina je ponudila splitskom Hajduku 3.000.000 evra za 17-godišnjeg defanzivca Marija Vuškovića koji još nije ni debitovao za prvi tim Bilih. I odbijena je! Hajduk ne da tek tako svoj biser kojem se predviđa sjajna karijera... 

21.59 - Novo ime za odbranu Monaka... Pošto su izviisli za transfer Pepea, Kneževi su se okrenuli iskusnom francuskom defanzivcu Žeremiju Matjeu iz lisabonskog Sportinga. 

21.50 - Atletik Bilbao namerava da se ozbiljno pojača. Sportski direktor kluba Rafael Alkrota je danas priznao da Atletik želi Havija Martineza, Fernanda Ljorentea, Andera Ereru i Ibaija Gomeza. Kao i da ti igrači žele nazad u Bilbao gde su nekad igrali. Ali prepreka je dogovor sa njihovim klubovima. Za sada... 

21.23 - PAŽNJA! Evo i poslednjih vesti o Aleksandru Prijoviću. Do nestrpljivo iščekivanog sastanka sa Ivanom Savidisom nije došlo večeras. Izgleda da je to kraj sage... Prijović se dogovorio sa saudijskim Al Itihadom, a Arapi su spremni da plate njegovu otkupnu klauzulu od 10.000.000 evra. Jedina prepreka i odbrana PAOK-a je način isplate. Grci žele sav novac odjednom, Arapsi ga nude u četiri rate u narednih godinu dana. Ipak, teško da će PAOK uspeti da se odbrani na ovaj način... 

21.10 - Najnovije vesti iz Španije. Sevilja želi 20-godišnjeg austrijskog defanzivca Maksa Vebera iz Ajaksa. I spremna je da plati 12.000.000 evra za njega. 

20.58 - Sećate li se Elijakima Mangale? Zaboravljeni štoper Mančester Sitija se pominje kao jedna od opcija za odbranu Intera. Makar da ga pozajme do juna kada mu ističe ugovor sa Građanima. Sa druge strane, Galatasaraj je mnogo ozbiljniji i želi da kupi francuskog štopera. 

20.50 - Barselonin trener Ernesto Valverde je odlučio da do kraja sezone ne računa na napadača Munira El Hadadija kojem u junu ističe ugovor sa Blaugranom. Ova odluka bi trebalo da ubrza januarski transfer El Hadadija za kojeg se interesuje Sevilja. 

20.42 - River hoće Rigonija iz Atalante, ali i ljuti rival Boka bi da se pojača u Bergamu. Gigant sa Bombonjere želi štopera Hose Luisa Palomina za kojeg Atalanta traži 10.000.000 evra. 

20.31 - Slovenački vezista Miha Zajc želi transfer iz Empolija. Za njega se interesuju Njukasl i Hadersfild, a Empoli traži oko 6.000.000 evra za obeštećenje. 

20.22 - Bomba iz Nemačke! RB Lajpcig je rešio da stane na put Bajernu. U danu kada su Bavarci poslali i četvrtu ponudu Čelsiju za Kaluma Hadson Odoija, Lajpcig je tu ponudu izjednačio. Sada i i oni nude 40.000.000 evra za momka koji želi da napusti Čelsi. Ali pored toge nude i Plavcima povratnu klauzulu. To znači da bi Čelsi imao pravo preče kupovine u budućnosti po fiksnoj ceni i taj predlog se dopao ljudima na Stamford Bridžu. Ali, pitanje je šta će reći Hadson Odoi... 

20.11 - Ueska je na pragu dovođenja golmana. Fenjeraš nije zadovoljan golmanima Jovanovićem, Vernerom i Santamarijom koji su se izmenjali na golu u prvom delu sezone. Zato je Ueska počela pregovore sa brazilskim veteranom Dijegom Alvesom koji je napustio Flamengo. 

20.03 - Najnovije vesti iz Italije: Inter vodi u trci za Rodriga de Paula! Medijaset javlja da su Nerazuri na dobrom putu da narednog leta organzuju sjajnog ofanzivca Udinezea i argentinskog reprezentativca koji može da igra kao krilo, ofanzivni vezista, polušpic... Žele ga još Roma i Milan, ali najnovije vesti glase da je Inter na pragu da kapariše Argentinca za 25.000.000 evra. 

19.49 - Za večeras je zakazan sastanak Juventusovog sportskog direktora Fabija Paratićija i poznatog menadžera Falija Ramadanija. Nekoliko tema će biti na dnevnom redu. Juventusova želja da angažuje Nikolu Milenkovića u transferu u kojem bi posrednik trebalo da bude Ramadani, potom status Marka Pjace kojeg je Ramadani odveo na pozajmicu u Fiorentinu, ali i situacija oko Gonzala Iguaina. Ramadani pokušava da završi transfer Argentinca u Čelsi sa kojim je u odličnim odnosima i već je tamo odveo Markosa Alonsa, Mauricija Sarija i još neke...  

19.40 - Pisali smo malopre da Rigoni skoro sigurno napušta Atalantu, a klub iz Bergama je već odredio i ko bi trebalo da ga zameni. Želja Atalante je Fabio Depoli iz Kjeva... 

19.31 - Sada je i zvanično: Sevilja je poslala ponudu za Alvara Moratu! Španski klub nudi 5.500.000 evra za pozajmicu Čelsijevog napadača uz opciju da ga na kraju sezone otkupi za 40.000.000 evra. Čekaju se Čelsijev i Moratin odgovor... 

19.20 - ZVANIČNO: Boka Juniors je dovela paragvajskog levog beka Žuniora Alonsa na pozajmicu iz Lila. Prethodnu polusezonu je proveo na pozajmici u Selti, ali se nije proslavio... 

19.11 - PSŽ traži vezistu kao zamenu za Rabioa, a dva imena su iskočila u prvi plan. Jedno je mladi Valensijin vezista Karlos Soler, a drugo je Radža Najnoglan kojeg Inter želi da se reši. Pregovori sa Solerom traju još od oktobra i trener Tuhel je dao zeleno svetlo, ali Valensija ne želi tako lako da se odrekne svog deteta koje još prate Barselona i Mančester Siti. 

19.00 - Argentinski ofnazivac Emilijano Rigoni će se najverovatnije vratiti sa poazjmice iz Atalante u Zenit. Ali se opet neće dugo zadržati u Sankt Peterburgu... River Plejt insistira na njegovom transferu. 

18.48 - ZVANIČNO: Šunsuke Nakamura je potpisao novi ugovor sa japanskim Džubilom! Da, da... Onaj Nakamura! Majstor iz Seltika. Još igra! Ima 40 godina i pristao je na novi ugovor sa klubom koji je ispao u drugu ligu. 

18.40 - Inter je zainteresovan za Čelsijevog levog beka Emersona Palmijerija kojeg je Spaleti trenirao u Romi. Međutim, iz Čelsija je stigao negativna odgovor jer Mauricio Sari želi da zadrži Brazilca koji igra za italijansku reprezentaciju. 

18.32 - Nekadašnji Zvezdin napadač Ugo Vijera je slobodan igrač posle isteka ugovora sa Jokohamom, a dobio je i prvu ponudu iz Evrope. Opširnije OVDE.  

18.27 - Levi bek Fode Balo Ture koji igra za Lil je na meti Monaka i moglo bi da dođe do transfera teškog 14.000.000 evra. 

18.19 - Posle raskida ugovora sa Olimpijom, nekadašnji Partizanov štoper Branko Ilić bi mogao da potpiše za Domžale u kojima je već igrao. 

18.15 - ZVANIČNO: Vakun Isuf Bajo je novi igrač Seltika! Napadač ima 21 godinu, a dolazi iz slovačke Dunajske Strede. Plaćen je oko 2.500.000 evra. 

18.09 - Brajton je dao odrešene ruke argentinskom vezisti Ezekijelu Skelotu u izboru novog kluba. Samo da ga se reše... Zainteresovani su KPR i Spal.  

18.00 - GOTOVO! Šahtjor je završio transfer izraelskog veziste Manora Solomana. On dolazi iz Makabi Petah Tikve u transferu teškom 6.000.000 evra i potpisaće ugovor na četiri godine. 

17.53 - Iako ga je koristio na samo četiri premijerligaška meča ove sezone, Rafa Benitez je odbio ponudu za Ajzaka Hejdena. VBA je hteo Njukaslovog vezistu na pozajmicu, ali je Benitez stopirao posao iako je igrač insistirao na transferu. 

17.48 - Šuška se da je PAOK opet zainetersovan za Živka Živkovića iz Ksantija, ali da priča nije realna ove zime, već za sladeće leto. 

17.41 - ZVANIČNO: Đanluka Gaudino je novi igrač Jang Bojsa! Švajcarski šampion je doveo nekadašnjeg Bajernovog đaka kao slobodnog igrača i potpisao ugovor sa njim na dver i po godine. 

17.30 - "Iranski Mesi" kojeg je nekada jurilo "pola Evrope" se vraća u domovinu?! Ruski mediji prenose da će Sardar Azmun napustiti Rubin i pojačati iranski Traktor Šazi za koji već igraju Aškan Deđagah i nekadašnji Milanov bek Kevin Konstan. Azmun ima 24 godine, nekada je žario i palio u Rusiji, ali u poslednje vreme ne pruža tako dobre partije... 

17.21 - Mladi srpski golman Boris Radunović bi mogao da se vrati u Atalantu sa pozajmice u Kremonezeu. Bio je starter na golu italijanskog drugoligaša dok nije doživeo tešku povredu ramena zbog koje će biti van stroja do maja. Atalanta želi da Srbin nastavi oporavak u Bergamu... 

17.13 - Kardif je u panici i želi što bolje da se pojača u januaru kako bi nekako izbori opstanak u Premijer ligi. Na meti Velšana su sjajni argentinski napadač Emilijano Sala iz Nanta, Nicin vezista Adrijen Temez i Marseljovo krilo Klinton Nžije. Dobra, ali i skupa pojačanja... 

17.05 - ZVANIČNO: Aleksander Serlot je novi napadač Genta! Skupoceni Kristal Palasov promašaj je došao na pozajmicu do kraja sezone. 

17.01 - Za večeras je zakazan dugo očekivani sastanak Ivana Savidisa i Aleksandra Prijovića. Solun treperi... Budite uz nas, pratićemo detaljno rasplet sapunice oko srpskog napadača. 

16.55 - Lukas Paketa je predstavljen kao novo pojačanje Milana. Brazilac je održao konferenciju za medije, a evo najzanimljivijih detalja OVDE

16.51 - Paragvajski vezista Migel Almiron je jako tražena roba. Ponajbolji igrač američke MLS lige je na meti Arsenala, Njukasla i još nekih klubova, ali ih je sve šokirao zahtevom za nedeljnu platu od 100.000 funti! To je skoro 6.000.000 evra na godišnjem nivou... 

16.42 - ZVANIČNO: Đanluka Simeone je novi član argentinskog prvoligaša Himanzije i Esgrime. Reč je o 20-godišnjim vezisti koji je sin slavnog Čola Simeonea. Njegov stariji brat Đovani igra za Fiorentinu. Simeone je u Himnaziju došao iz čileanske Kalere. 

16.34 - Srpski desni bek Marko Petković je slobodan igrač. Opširnije OVDE

16.30 - Šta će biti sa medijem Benatijom? Marokanski defanzivac je nezadovoljan minutažom u Juventusu, ali ga Alegri ne pušta da ide. Milan je zainteresovan, ali izgleda da pre leta nema ništa od tog posla... 

16.21 - Sećate li se Marija Suareza? Bivši vezista Atletika, Votforda, Fiorentine i još nekih klubova se vraća u domovinu. On je već dve godine član kineskog Guižua, ali je u završnim pregovorima sa španskim drugoligašem Majrokom. 

16.12 - Ništa od odlaska Papua Gomeza u Kinu ili na Bliski istok. Iz Azije su mu stizale faraonske ponude, ali Papu je rešio da ostane u Atalanti i pregovara o produžetku ugovora do  2023. Na opšte oduševljenje naše redakcije, pošto nam je on jedan od miljenika... 

To bi bilo sve od Dejana Stankovića u prvoj smeni. Sa vama do kraja dana Aleksandar Gligorić

16.03 - ZVANIČNO: Stefano Okaka Čuka je novi igrač Udinezea! Italijanski napadač je stigao na pozajmicu iz Votforda. 

15.51Radio Monte Karlo javlja da se Sesk Fabregas vraća u London. Ni posle dva dana Monako i Čelsi se nisu dogovorili. Ili bolje reći: Čelsi nije pronašao zamenu za Španca.

15.31 - ZVANIČNO: Gent je doveo zamenu za Lovrea Kalinića. Novi golman Genta je Tomas Kaminski koji je stigao iz Briža za 1.000.000 evra i potpisao je ugovor na dve i po godine. 

15.14Dijego Lajnez se celog januara pominje kao potencijalna kupovina Ajaksa, sad se u priču umešao i Betis. Krilo meksičke Amerike, inače najveći talenat u zemlji sombrerosa, procenjen je na 15.000.000 evra.

15.12Alen Halilović nije materijal za Milan, ne još to je svima jasno, ali je zato vode pregovori o njegovom mogućem odlasku u Bešiktaš.

15.11 Vanja Milinković Savić i Nikola Ninković saigrači? Moguće je, čitajte OVDE.

15.10 -  Opširnije o dolasku Todiboa u Barselonu čitajte OVDE.

14.42Met Doerti će potpisati novi ugovor sa Vulverhemptonom, ali ne pre no što prihvati da mu Žorž Mendeš bude menadžer. On u Vulvsima već drži Rubena Nevesa, Ruija Patrisija, Raula Himeneza i Žoaoa Mutinja. Doerti će mu biti prvi irski igrač. Sve radi Mendeš sa planom.

14.39ZVANIČNO: Žan-Kler Todibo od leta će biti igrač Barselone! Ističe mu ugovor sa Tuluzom, tako da stiže bez obeštećenja. Uskoro opširnije...

14.34Dijego Simeone bi da skrati boravak Šima Vrsaljka u Interu. Ali samo da bi ga prosledio Napoliju u zamenu za Elseida Hisaja. Deficit na bekovskim pozicijama u Atletiku. Podsetimo, Vrsaljko je letos stigao na jednogodišnju pozajmicu u Inter, ali Nerazuri imaju pravo da ga otkupe za 17.500.000 evra.

14.33Ivan Markano se nije naigrao kod Euzebija de Frančeska, ali je ipak odbio Galatasarajevu ponudu da ga odvede iz Rome.

14.31 – Fransisko Antonio Trinkao u fokusu. Reč je o 19-godišnjem napadaču Brage koga pored Intera i Juventusa sada želi i Vulverhempton. Braga ga ceni na 15.000.000 evra. Spekuliše se i da to superagent Žorž Mendeš samo želji da podigne vrednost svom igraču time što će se u celu priču umešati Englezi.

14.27 – Taman što se vratio iz Santosa Gabrijel Barbosa Gabigol ide na novu pozajmicu. Inter ga šalje u Flamengo.

14.20 – Lisabonski Sporting ponudio je 2.200.000 evra za levog beka meksičke Toluke Kristijana Borhu.

14.03 – Kuva se u slučaju Kaluma Hadson-Odoija, Bajern je ispunio Čelsijev finansijski prohtev, sad je i igrač zatražio da ode.

14.00 – Slovenac Valter Birsa stigao je na lekarske preglede uoči potpisivanja ugovora sa Kaljarijem.

13.55 ZVANIČNO: Pepe se vratio u Porto u kome je igrao od 2004. do 2007. godine. Sada je potpisao ugovor do 2021.

13.53 - Naša se računica malo razlikuje od Dejli Mejlove, ali kako bilo: Mančester Siti je opasno zaradio od prodaje dece na koju mahom nije ni računao. Opširnije OVDE.

13.34 - Napadač subotičkog Spartaka Bojan Čečarić na pragu je selidbe u Krakoviju, pišu poljski mediji.

13.30PRIHVAĆENO: Peking Sinobo Guoan je ponudio, a Totenhem rekao: DA! Musa Dembele za 11.000.000 evra ide na Daleki istok. Ako se on sam dogovori za platu.

13.08 - Gardijan piše da je došlo do preokreta u slučaju Tamija Abrahama. On je navodno odbio da ide u Vulverhempton. Ne zato što želi da ostane sa Aston Vilom u Čempionšipu, već zato što neće više da se seljaka po pozajmicama. Ili transfer ili ništa.

13.02 – VRUĆE: Skaj tvrdi da je na Čelsijevu adresu stigla i Bajernova četvrta ponuda za Kaluma Hadson-Odoija. U visini od 40.000.000 evra. Toliko je Čelsi i tražio.

13.01 – Red za Torinovog vezistu Sualiga Meitu (24), u njemu i Roma i Totenhem, ali Granata ne želi da proda u januaru, iako su Englezi navodno ponudili čak 25.000.000 evra.

12.59 – Lajpcig je sve dogovorio oko dolaska Hakana Čalhanoglua, ali je Đenaro Gatuzo stavio veto na transfer. Klub je prihvatio i obeštećenje, ali Gatuzo se navodno baš zbližio sa direktorom Ivanom Gazidisiom i njegova se sada sluša više nego Leonardova.

12.55Abubaker Es Sahal igra napadača za Gengan, ima tek 17 godina, ali neće se još dugo tu zadržati. Ističe mu ugovor na leto, čekaju ga Benfika, Atalanta,  Vulverhempton, Stouk...

12.52 – Zanimljiv odgovor Jirgena Klopa na glasine da će posle povrede Dejana Lovrena (od ranije u autu i Džo Gomez i Đoela Matipa) kupiti štopera.
Samo u Engleskoj možeš da čuješ ovakvo pitanje. Sve se rešava kupovinom igrača. Imamo četvoricu štopera, da, neki su povređeni i moraćemo da se snađemo. Ne možemo da kupimo petog štopera da nam odigra dve nedelje“.

12.48 Aleksandar Serlot ide iz Kristal Palasa po minute. Do kraja sezone na pozajmici u Gentu. Stigao je pre godinu dana kao zamena za povređenog Kristijana Bentekea za čak 10.000.000 evra, ali pored Endrosa Taunsenda i Vilfrede Zahe nije mogao do tima.

12.37 - BOMBA! Bar za srpske uslove. Filip Stuparević iz Voždovca u Votford za 3.000.000 evra. Opširnije OVDE.

12.22Tutosport prenosi da Mančester junajted razmišlja o Juventusovom Paulu Dibali. Za sada ništa više od toga.

11.59 - Zanimljiva računica Dejli Mejla pole prodaje Brahima Dijaza madridskom Realu. Na klincima koji su za Mančester Siti odigrali svi zajedno 33 utakmice u startnih 11 zaradili su Građani preko 150.000.000 evra. Uskoro opširnije...

11.55 - Dnevni pregled italijanske sportske štampe sa mnoštvom vesti o prelaznom roku čitajte u redovnoj rubrici našeg Željka Pantelića Buongiorno Italia.

11.24 – Dva dana nakon punoletstva novi ugovor za 18-godišnjeg Betisovog krila Roberta. Već u prvom profesionalnom ugovoru ubačena je klauzula, ako debituje za prvi tim automatski se saradnja produžava do 2024. Naravno, skočila je i klauzula o slobodi sa 12.000.000 na 25.000.000 evra.

11.22 – Ko će u Andoru? Gazde se razumeju u fudbal. Posle Đerara Pikea manjinski akcionari postali su i Leo Mesi i Sesk Fabregas. Trenutno igraju petu ligu, dugoročan plan je - Primera.

11.14Kajo Lukas je sleteo u Lisabon uoči potpisivanja petogodišnjeg ugovora sa Benfikom. Stiže kao slobodan igrač, pošto je raskinuo ugovor sa Al Ainom.

11.08 – Skaj navodi da Marina Granovska stopira odlazak Seska Fabregasa u Monako dok Čelsi ne pronađe zamenu. I dodaje: do kraja nedelje očekujte u Londonu ili Nikola Barelu ili Zenitovog Leandra Paredesa! Paredes je sasvim novo ime na spisku potencijalnih pojačanja.

11.05 – Vest Hem i Fenerbahče su zvali Antonija Kandrevu, on je odbio, jer želi da se bori za mesto u Interovom timu, mada prednost imaju i Kejta Balde i Mateo Politano.

11.00 – Otkaz za Stoukovog trenera Gerija Roveta. U sredini tabela Čempionšipa, presudilo mu je 1:1 protiv Šruzberija u FA kupu.

10.47 – Ostrvski Independent juče je pisao o Realovoj želji da iskoristi to što Kristijan Eriksen još nije produžio ugovor sa Totenhemom, madridski As se nadovezuje tvrdnjom da je Kraljevski klub još pre dva meseca pitao za cenu Danca. Iz Londona odgovor – 250.000.000 evra! Tad su i mogli da tvrde pazar, ako ne produže ugovor do leta, moraće Pevci da spuste cenu. Real se nada na oko 100.000.000 evra.

10.40 – Navijači Atletika iz Bilbaa na iglama, retko na San Mamesu kupuju igrače, jer moraju da budu Baski, ali Ibai Gomez ispunjava uslove. Šest je godina i igrao za Bilbao, onda je otišao za Alaves, sada je vrlo blizu povratka na San Mames.

10.35 – Fulam bi krilo Olimpika iz Marselja Klintona N’Žijea. Prate ga i Barnli, Kardif i Njukasl. Podsetimo, Fulam je spreman da plati i 15.000.000 funti za Liverpulovog Divoka Origija.

10.34ZVANIČNO: Sećate se Rajhedlija Bazura? Bio je velika nada Ajaksa, pisalo se da ga žele svi najveći evropski klubovi, Volfzburg ga je uzeo za 12.000.000 evra, ali tamo se nije snašao, pa ni na kaljenju u Portu i zato sada – pozajmica Utrehtu. Vratio se korenima. Još je mlad sa 22 godine i možda je ovo pravi potez.

10.31 – Na naslovnoj strani Gazete delo SportLuka Modrić. Inter ponovo kreće u napad.

10.30 – Portugalci pišu da bi Pepe već koliko danas mogao da bude predstavljen kao novi štoper Porta.

10.29 – Sampdorija je zvanično ponudila šestomesečnu pozajmicu za Sautemptonovog Manola Gabijadinija uz obavezu da ga na leto otkupi za 12.000.000 evra.

10.27Skaj piše da bi Vulverhempton mogao da dobije Tamija Abrahama na vreme za prvenstveni okršaj sa Mančester Sitijem u ponedeljak!

10.21 – Boku Juniors inače napadaju sa svih strana. Inter je ponudio 15.000.000 evra za vezistu Agustina Almendru, koji sledećeg meseca slavi 19. rođendan. Klauzula je na 30.000.000 evra, ali Inter je spreman i da Almendru ostavi u Buenos Ajresu još dve sezone. Potvrdio je i Angelići.

10.20 – Da se Barelin odlazak sprema svedoči i vest da je Kaljari spreman da aktivira klauzulu za vezistu Boke juniors Nahitana Nandeza (oko 15.000.000 evra). Predsednik Boke Danijel Angelići  potvrdio je informaciju, ali i rekao da posao za sada stopira Kaljarijev predlog o dinamici isplate. Previše rata, Boka to ne mora i neće da prihvati.

10.17 – Oprečne informacije oko Čelsijevog interesovanja za Kaljarijevog Nikola Barelu. U Engleskoj se piše da jeste opcija, Italijani tvrde da ga Mauricio Sari želi, ali da ga u klubu niko ne sluša. Napoli je zato favorit za Barelin potpis, a sad se pominje i Arsenal.

10.14 – Opet u Francuskoj, transfer Marija Balotelija u Marselj navodno je popao, pa ga je Mino Rajola nudi nekolikici klubova iz Serije A:  Parmi, Sampdoriji, Bolonji i Sasuolu.

10.13 – Jedna glasina iz Italije, Tutosport – koji ume da omane kad ne piše o Torinu i Juventusu – tvrdi da bi Mančester junajted mogao da na adresu Fjorentine pošalje konkretnu ponudu kako bi već u januaru doveo Nikolu Milenkovića, pošto ni Kalidua Kulibalija ni Kostasa Manolasa ne može da uzme pre leta. Uzmite sa rezervom, mada se piše već neko vreme za Junajted motri našeg Blekija.

10.12 – Britanski San piše da bi Henrih Mhitarjan mogao da napusti Arsenal ako Tobdžije zaista uspeju da upecaju Barseloninog Denisa Sureza, veliku želju Unaja Emerija. Katalonski Sport piše da je Arsenal već nudio pozajmicu uz pravo otkupa za 25.000.000 evra, Barsa bi da ga proda odmah ili da ovo “pravo“ pretvori u “obavezu“. Nisu daleko.

10.11 – U Francuskoj čekaju promociju Seska Fabregasa. Dogovorio je sve sa Monakom, samo još da Čelsi da zeleno svetlo, a daće...

10.09 – Za početak jedno kratko podsećanje, Aleksandar Prijović se posle sastanaka u Dubaiju danas vraća u Solun na završne pregovore sa gazdom PAOK-a Ivanom Savidisom. Al Itihad ga obasipa zlatom, ko je propustio neka pročita OVDE.

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sporto dobro jutro, nadamo se da ste se lepo naspavali posle Božićne proslave i da ste spremni za još jedan dnevni pregled dešavanja na fudbalskoj transfer pijaci. Sa vama ovog jutra Dejan Stanković, pre no što krenemo, OVDE se informišite oko svega što se juče dešavalo širom fudbalske planete uz podsećanje da sve vesti sa transfer pijace možete pronaći na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019.


tagovi

Transferi uživoZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara