Lančani sudar kod Mokroluškog brda

Zbog lančanog sudara koji se dogodio nešto pre 18 sati na autoputu kod Mokroluškog brda, u smeru ka Beogradu, posle produženog prazničnog vikenda na pojedinim prilazima gradu beleže se kilometarske kolone vozila.
Lančani sudar kod Mokroluškog brda
Foto: Pixabay
"Saobraćajna nesreća se dogodila na autoputu kod Mokroluškog brda oko 18 sati. U udesu su učestvovala tri vozila, a tri osobe su lakše povređene", rekli su za Blic iz MUP-a Srbije.
 
Takođe, ekipe Hitne pomoći su izašle na teren, ali trenutno nema detaljnijih informacija o stanju povređenih osoba. Pored ove saobraćajne nezgode, zbog koje se kolone trenutno protežu skoro do "Ikee", najviše automobila je na Ibarskoj magistrali, a najsporije se vozi oko Meljaka u opštini Barajevo, mada manjih gužvi ima i oko Rušnja. U pravcu ka centru Beograda.
 

Komentari 0

    Nema komentara na izabrani dokument. Budite prvi koji će postaviti komentar.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija