Nova vest
Fudbal

Ponedeljak, 07.01.2019.

17:58

Krstičić: Nije bilo lako napustiti Crvenu zvezdu

Sada već bivši fudbaler Crvene zvezde, Nenad Krstičić, imao je promociju u Atini, pošto je nedavno postao član ekipe AEK-a.

Izvor: Z.K.

Autor: Z.K.

Krstičić: Nije bilo lako napustiti Crvenu zvezdu
Foto: Starsport

Grci su i prošlog leta bili voljni da angažuju iskusnog fudbalera, ali u tome su uspeli tek ove zime. AEK je platio šampionu Srbije 500.000 evra i tako aktivirao izlaznu klauzulu.

"Moram da priznam da sam imao sjajnu sezonu sa Crvenom zvezdom. To je moja kuća, moja zemlja, ali došlo je vreme da karijeru nastavim u ovako velikom klubu. Sve je počelo prošlog leta, kada je gospodin Matijašević bio ovde. Neke stvari nismo uspeli da završimo na vreme i nije došlo do transfera, ali srećan sam što sam konačno došao u AEK", dodao je Krstičić.

On je zadužio dres as brojem šest. Kaže da je uveren da su pred njim i AEK-om lepi zajednički dani.

"Bilo je teško napustiti Crvenu zvezdu, ali igrao sam barem Ligu šampiona sa njima. To će biti moj cilj i ovde. Postoji razlog što sam došao u AEK, čuo sam koliko je ovo veliki klub i želim da pomognem koliko god mogu", zaključio je Krstičić.

Nenad Krstičić je upisao 63 nastupa i postigao 6 golova u dresu Crvene zvezde.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

19 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu