TRANSFERI (7. januar): Milanova bomba - Pjontek od 60.000.000! Kandreva razmišlja o ponudi turskog velikana, Arsenal zvao Karaska, Promenada u Torinu - Isko IN, Pjaca OUT

Vreme čitanja: 10min | pon. 07.01.19. | 22:30

Pratite sa nama dešavanja na fudbalskoj pijaci

NAJVAŽNIJE VESTI DANA

-  Lukas Ernandez je izgleda odbio Bajern. Opširnije OVDE
- Brahim Dijaz je predstavljen kao fudbaler Reala. Opširnije OVDE
- Real Madrid je naciljao Kristijana EriksenaOpširnije OVDE
- Kšištof Pjontek stiže u Milan. Opširnije OVDE
- Borusija i Bajern u ratu za Tima Verner​aOpširnije OVDE
- Šalke želi Stevana JovetićaOpširnije OVDE 
- Lacio užurbano radi na dovođenju Malkoma iz Barselone. Opširnije OVDE
- Brazilski zadnji vezni Everton Luiz stigao je u američki Real iz Solt Lejk Sitija. Opširnije OVDE
 Sin Žorža Vee, Timoti stigao je na šestomesečnu pozajmicu u redove škotskog šampiona Seltika. Opširnije OVDE

Izabrane vesti


Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport,  to bi bilo to za večeras. Sa novim informacijama javljamo se već sutra ujutru. Laku noć.

22.10 - Arsenal je krenuo po Janika Fereiru Karaska, objavila je italijanska Gazeta delo Sport. Prvi klub koji je kontaktirao Belgijanca, trenutno člana kineskog Dalijana, je Milan. Ipak, problem je plata od 10.500.000 evra koju Rosoneri ne mogu da mu obezbede, a Arsenal nema tih poteškoća. Navodno, pregovori su već počeli.

21.50 - Mlađi sin Dijega Simeonea i mlađi brat Đovanija Simeonea, Đanluka, novi je igrač Gimnazije iz La Plate. Momak ima 20 godina, a prethodno je igrao za drugi tim River Plate.

21.30 - Fudbaler Hapoela iz Tel Aviva Fejsal Mulić mogao bi uskoro da postane član norveškog elitnog ligaša Brana, objavili su mediji u toj skadinavskoj državi. Glavni skaut Brana Per Ove Ludvigsen nedavno je boravio u Tel Avivu, gde je pregovorao o transferu 24-godišnjeg Novopazarca, čiji ugovor sa Izraelcima ističe na leto 2020 godine.

21.20 - Sportmedija javlja da je Ajntraht iz Frankfurta trenutno glavni favorit za dovođenje Marka Roga iz Napolija. Sportski direktor italijanskog kluba Burno Hubner je u veoma dobrim odnosima sa Rogovim menadžerom Faljijem Ramadanijem.

21.00 - Milan Škrinijar ponovo je u centru pažnje italijanske javnosti. Tamošnji mediji javili su da i dalje ne postoji dogovor oko produžetka saradnje. Inter mu nudi novi ugovor do leta 2023. godine sa platom od 2.500.000 evra, a Slovak traži 500.000 više.

20.40 - ZVANIČNO: Sin legendarnog Žorža Vee, Timoti stigao je na šestomesečnu pozajmicu u redove škotskog šampiona Seltika, ali njegov matični klub Pari Sen Žermen nije u dogovor uključio i mogućnost otkupa ugovora. Opširnije OVDE

20.30 - Stiže i potencijalna „bomba“ vest iz Turske, a donosi je list Fanatik koji tvrdi da je vezista Intera Antonio Kandreva navodno spreman da razmotri ponudu istanbulskog velikana, Fenerbahčea kojem ove sezone ne cvetaju ruže.

20.10 - Italijanski Milan ozbiljno drži na radaru vezistu Monaka i reprezentacije Belgije Jurija Tilemansa. Novi šef skauting službe Rosonera Džefri Monkada je crvenom bojom podvukao njegovo ime u tefteru, što i ne čudi jer ga je baš on doveo među Kneževe iz Anderlehta.

19.50 - ZVANIČNO:  Argentinski fudbalski stručnjak Herardo Tata Martino promovisan je u selektora reprezentacije Meksika. On je na toj poziciji zamenio Huana Karlosa Osorija.

19.30 - Lacio je demantovao medijske navode da je postigao dogovor sa Liverpulom o transferu mladog Bobija Adekanjea čiji ugovor sa engleskim klubom ističe u junu. Talentovani holandski fudbaler pre tri godine je stigao u Liverpul iz mlađih kategorija Barselone.

19.14 - ZVANIČNO: Brazilski zadnji vezni Everton Luiz stigao je u američki Real iz Solt Lejk Sitija na jednogodišnju pozajmicu. Postoji i opcija da Real po isteku pozajmice otkupi njegov ugovor od italijanskog SPAL-a. Opširnije OVDE

18.55 - ZVANIČNO: Srpski levi bek Stefan Žiković potpisao je ugovor na dve i po godine sa grčkim superligašem AEL-om iz Larise.

18.34 - Lider Premijer lige Liverpul je demantovao da je započeo operaciju dovođenja 19-godišnjeg Abdulkadira Omura iz Trabzona, koji ima nadimak turski Mesi.

18.15 - Selektor Australije Grejem Arnold savetovao je štoperu Crvene zvezde Milošu Degeneku da ne žuri sa odlukom i selidbom u Saudijsku Arabiju. Ipak je to odlazak iz ekipe koja je igrala Ligu šampiona na dosta manju fudbalsku scenu. Opširnije OVDE

17.48 - Interesantna vest nam stiže iz Engleske, samo pitanje koliko je realna. Naime, Mančester Ivning Njuz navodi da bi Filipe Kutinjo mogao da nastavi karijeru u dresu Mančester Junajteda. Brazilac je samo devet puta bio starter ove sezone i navodno je nezadovoljan statusom na Nou Kampu.

17.30 - Stariji brat Pola Pogbe, Florentin stigao je na probu u redove španskog drugoligaša Elčea. On je bez kluba od letos kada mu je istekao ugovor u turskom Genčleribirligiju.

17.15Musa Dembele se izgleda polako oprašta od Totenhema. U nedelju je Skaj objavio da ima interesovanja iz Kine, a dan kasnije je Maurisio Poketino potvrdio da je spreman da ga proda klubu koji ponudi dovoljno novca.

17.10 - Lokalni mediji sa juga Francuske objavili su da bi i Nemanja Radonjić u drugom delu sezone trebalo da dobije novu šansu u redovima Olimpika iz Marselja.

16.50 - Ivan Obradović je sve dalje od povratka u Partizan, a belgijski mediji navode da će mu novi trener Fred Ruten dati šansu da opet izbori mesto u prvom timu.

16.30 - ZVANIČNO: Visente Ibora se vratio u Španiju. Ovaj 30-godišnji zadnji vezni Lester Sitija potpisao je u ponedeljak ugovor sa Viljarealom do leta 2023. godine.

16.00 - Iz Katalonije stiže najava da će Barselona sutra promovisati svoje zimsko pojačanje, defanzivca Tuluza Žan-Klera Tobidoa

15.55 - DOGOVORENO: Napadač Kardifa Geri Medajn seli se na pozajmicu u Šefild Junajted.

15.42 - Mauricio Sari ne želi da se odrekne Kaluma Hadsona-Odoija.
"Mislim da mu je bolje da ostane u Čelsiju. Spreman je, može da igra, povremeno će biti na klupi, ali ga smatram jednakim sa Pedrom i Vilijanom", kaže Italijan.

15.30ZVANIČNO: Vezista Derbija Džordž Torn preselio se na pozajmicu u Luton do kraja sezone.

15.26 - ZVANIČNO: Golman Sportinga iz Lisabona Emilijano Vivijano (33) prešao je na pozajmicu u SPAL.

15.20 - Skaj u Italiji javlja da je Denis Suarez blizu Arsenala. Vezista je putovao sinoć sa igračima Barselone na gostovanje Hetafeu, ali se nije našao ni na klupi za rezerve. Unaj Emeri je izjavio tokom vikenda da želi da dovede fudbalera kojeg je svojevremeno trenirao u Sevilji. Pratimo situaciju...

15.14 - Temi Abraham se nije pojavio na današnjem treningu Aston Vile, javlja Skaj sports. Napadač Čelsija se nalazi pred prelaskom u Vulverhempton i ovaj potez je sigurno korak u tom smeru.

15.01 - Lukas Ernandez je izgleda odbio Bajern. Opširnije OVDE

14.50 - Oglasio se agent fudbalera Barselone Malkoma. On je na socijalnim mrežama napisao da su neistiniti navodi da se Lacio interesuje za Brazilca i da njegov klijent nema nameru da napusti Nou Kamp ove zime.

14.44 - ZVANIČNO: Brahim Dijaz (19) je predstavljen u dresu Reala iz Madrida. Opširnije OVDE

14.40 - Holandski Cvole pokušaće da vrati u svoje redove ove zime Josta van Akena iz Šefild Venzdeja.

14.38 - ZVANIČNO: Iskusni turski golman Onur Kivrak (31) napustio je Trabzon posle 12 godina.

14.27 - Pokušaj Bajerna da se domogne Francuza Lukasa Ernandeza blizu je kolapsa. Informacije iz Španije kažu da se igrač predomislio i da će potpisati novi ugovor i ostati u Atletiku još mnogo godina.

14.20 - Real Madrid je naciljao Kristijan Eriksena. Opširnije OVDE

14.04 - Jan Oblak je u poodmaklim pregovorima sa Atletikom i vrlo brzo će potpisati novi ugovor kojim će biti blindiran u Madridu dugoročno, javlja Kadena. Njegov trenutni sporazum ističe u junu 2021. godine.

13.56 - Bajern čeka odgovor iz Londona na ponudu za Kaluma Hadsona-Odoija. Skaj Sports javlja da su Bavarci ponudili više od 30.000.000 funti i da je igrač već dogovorio lične detalje selidbe u klub gde će dobiti Robenovu "desetku" na leto. Međutim, posao Bavarcima kvari RB Lajpcig koji je takođe spreman da izdvoji istu svotu, ali i da u uogovor o kupovini ubaci klauzulu po kojoj bi Čelsi imao pravo preče kupovine fudbalera u narednih nekoliko sezona. Biće tu još natezanja... 

13.50 - DOGOVORENO: Marvin Zegelar i Stefano Okaka Čuka preseliće se iz Votforda na pozajmicu u Udineze do kraja sezone. Dva kluba, isti gazda, šta im teško.

13.45 - U Borusiji iz Menhengladbaha su potvrdili da se Štutgart raspitivao za Patrika Hermana, ali da su kontakti iščezli i da fudbaler 80 ili 90 odsto ostaje u redvoima Ždrebaca i na proleće.   

13.36 - Zanimljiva vest stiže nam iz Marselja, a ona kaže da su čelnici Olimpika saterani u ćošak i da i pored loših rezultata ne mogu da smene trenera Rudija Garsiju jer bi morali da mu plate obeštećenje između 8.000.000 i 12.000.000 evra.

13.30 - Brazilac Alešandre Pato je još bliži Milanu nakon što je uhapšen gazda kineskog klube Tjenđina. Kineski mediji pišu da će lišavanje slobode biznismena Šu Juhijua pogurati odlazak napadača koji se cele zime dovodi u vezu s Rosonerima.

13.25 - Posle rastanka sa Fabregasom Čelsi bi trebalo da mu dovede zamenu već u ovom prelaznom roku, a to će verovatno biti Nikolo Barela iz Kaljarija. I danas se u engleskim medijima piše o dolasku 21-godišnjeg italijanskog veziste koji bi koštao Plavce negde oko 50.000.000 evra.

13.15 - ZVANIČNO: Desni bek Napretka Nikola Boranijašević prešao je u Lozanu. Opširnije OVDE 

13.07 - Talentovani štoper Tijago Đalo (18) nalazi se na izlaznim vratima Sportinga iz Lisabona, a žele ga Vest Hem, Lacio i Mančester Siti. 

13.02 - Kristal Palas i Kardif ponudili su po 13.000.000 evra za zaboravljenog prvotimca Čelsija Viktora Mozesa

12.55 - ZVANIČNO: Poljski golman Kamil Grabara (19) prešao je iz Liverpula u danski Arhus na pozajmicu do juna.

12.47 - Žeremi Matje bi mogao da napusti Sporting iz Lisabona i vrati se u Francusku i to u redove Monaka, javljaju lokalni mediji.

12.40 - Tabloid San donosi druge informacije. Navodno, Junajted je zainteresovan za štopera Porta Edera Militaoa, Brazilca koji je procenjen na preko 40.000.000 evra. Za ovog fudbalera zanima se i Liverpul...

12.35 - Mančester Junajted i potraga za štoperom su i danas tema u svetskim medijima. Gazeta piše da je sve dogovoreno sa Kostasom Manolasom i da će na kraju sezone štoper Rome on preći na Old Traford za 32.000.000 evra koliko mu iznosi otkupna klauzula.

12.30 - Arsenal je spremio mega ponudu za plejmejkera Real Madrida Hamesa Rodrigeza, piše Dejli Miror. Tobdžijama je navodno prihvaćena ponuda od 65.000.00 evra za Kolumbijca koji privodi kraju drugu sezonu na pozajmici u Bajernu iz Minhena.

12.10 - Naravno, najsvežije informacije iz Serije A potražite u redovnom pregledu italijanske štampe. Opširnije OVDE

12.04 - DOGOVORENO: Defanzivac Vulvsa Kortni Haus (23) presliće se na pozajmicu u Aston Vilu do kraja sezone.

12.00 - Dva bundesligaša - Ajntraht i Bajer iz Leverkuzena - interesuju se za plejmejkera Fajenorda Tonija Vilenu.

11.55 - Prelazak Luisa Murijela u Fiorentinu po svoj prilici je zatvorio vrata transferu Nemanje Radoje na Artemio Franki ove zime. Viola trenutno ima previše fudbalera van EU, pa će nekadašnji prvotimac Vojvodine morati da sačeka leto i istek ugovora u Selti.

11.53 - Bešiktaš s druge strane juri novog desnog beka, a želja je Brazilac Rafael iz Liona.

11.50 - Roma ne odustaje od dovođenja Ogužana Ozjakupa iz Bešiktaša, ali bi najpre da ga dovede na pozajmicu pa tek kasnije otkupi.

11.47 - Šveđanin Simon Hedlund, krilni napadač, slobodan je da napusti Union Berlin i preseli se u Ingolštat. 

11.44 - Još smo u Nemačkoj gde Hanover čini sve da se domogne fudbalera Fiorentine Brajana Daboa. Od odlaska Salifa Sanea u Šalke izgubili su na čvrstini i treba im jedan razbijač na sredini terena. 

11.40 - Tri kluba iz Cvajte - Arminija, Kil i Groter Firt - izrazili su želju da pozajme talentovanog štopera Hofenhajma Robina Heka.

11.36 - Napoli je ponudio PSV Ajndhovenu 30.000.000 evra za Irvinga Lozana, ali to za sada nije dovoljno jer Holanđani žele celih 35.000.000.

11.33 - Posle Arsenala i londonski Vest Hem pokazuje interesovanje za vezistu Barselone Denisa Suareza. Katalonci odbijaju ideju da ga prodaju, dok bi o pozajmici na šest meseci razmislili.

11.30 - ZVANIČNO: Desni bek Napretka Nikola Boranijašević preselio se u redove švajcarske Lozane.

11.24 - Monako je ponudio 15.000.000 evra plus 3.000.000 na ime bonusa za napadača Bordoa Frensisa Kamanoa. Igrač se već dogovorio sa Kneževima čeka se dozvola Žirondinaca.

11.20 - PSŽ, Volfzburg, Sautempton i jedan klub iz Kine interesuju se za Brazilca Tijaga Mendeša iz Lila.

11.16 - DOGOVORENO: Plejmejker šampiona Švedske AIK-a Kristofer Olson prešao je u Krasnodar za 4.500.000 evra. Tako je Selta ostala bez planiranog pojačanja...

11.11 - Ako ostanu bez Tima Vernera u Lajpcigu su mu spremili zamenu. Želja je napadač Borusije iz Dortmunda Makismilijan Filip koji nema budućnost na Vestfalenu.

11.06 - Škotski šampion Seltik bi trebalo da dobije dva velika pojačanja narednih dana i to napadače. Prvi je Timoti Vea koji stiže na pozajmicu iz Pari Sen Žermena, a drugi Vakun Isuf Bajo (21) iz redova slovačkog prvoligaša Dunajske Strede. 

11.00 - Dok čekamo da Sesk Fabregas potpiše ugovor s Monakom, iz Engleske stiže i informacija da su Plavci tražili Kneževima čak 10.000.00 funti na ime obeštećenja za ovog fudbalera.

10.55 - Borusija i Bajern iz Minhena žele i Alvara Moratu, javlja ovog jutra španska Marka.

10.51 - Trener PSV Ajndhovena Mark van Bomel nalazi se u Dohi na pripremama Bajerna gde pokušava da nagovori Arjena Robena da prihvati ponudu i vrati se u Holandiju na leto nakon isteka ugovora s Bavarcima.

10.45 - BOMBA: Milan kreće po Kšištofa Pjonteka. Gazeta piše o ponudi od čak 60.000.000 evra za napadača Đenove. Opširnije OVDE

10.38 - Kad smo već u Lajpcigu da kažemo da im je propao pokušaj da ove zime dovedu Hanesa Volfa iz bratskog im Salcburga. Dogvoreno je da se sačeka još šest meseci i da posle toga Austrijanac nastavi karijeru u Bundesligi.

10.34 - Borusija iz Dortmunda ne želi da prepusti lako Bajernu repreznetativca Tima Vernera. Opširnije OVDE

10.30 - Torinski list se na naslovnoj strani bavi ovoga jutra i prelaskom Iska iz Reala u Juvetus koji se planira za naredno leto. Navodno je uprava Stare dame već krenula u pregovre sa menadžerima asa Madriđana.

10.25 - Iz Engleske informacija da pored Divoka Origija, trener Fulama Kludio Ranijeri želi i Hrvata Marka Pjacu. Italijan bi želeo najpre da ga pozajmi do kraja sezone, a potom i otkupi za 20.000.000 evra, piše Tutosport.

10.23 - Istovremeno Lacio radi i na dovođenju Brazilca Malkoma iz Barselone. Opširnije OVDE

10.21 - Lacio i Čelsi su se navodno dogovorili oko prelaska Davida Zapakoste na Olimpiko. The Sun  i Mesađero pišu o obeštećenju od 15.000.000 evra koje su Pllavci prihvatili, a i sam igrač želi da se vrati u Italiju.

10.15 - Jutro otvaramo informacijom iz Nemačke da je Šalke zaintersovan za Stevana Jovetića. Opširnije OVDE 

Poštovani čitaoci portala MOZZART Sport, Hristos se rodi. I na najradosniji hrišćanski praznik nastavljamo sa praćenjem informacija sa transfer pijace. I ovog jutra klubovi su aktivni, pa idemo brzo na najsvežije vesti. Naravno, pre nego što krenemo OVDE se podsetite svega što se juče dešavalo na pijaci. Sve vesti sa pijace možete pronaći na jednom mestu na tagu ZIMSKI PRELAZNI ROK 2019.


tagovi

TransferiZimski prelazni rok 2019

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara