Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
"SUŠI OD TESTISA I 159.000 PORUKA" Nakon što je ostavio devojku Žaklinu, počeo je PAKAO u njegovom životu (VIDEO)

"SUŠI OD TESTISA I 159.000 PORUKA" Nakon što je ostavio devojku Žaklinu, počeo je PAKAO u njegovom životu (VIDEO)

Raskidi uvek mogu biti neprijatni i bolni i često su praćeni brojim porukama i pozivima, ali jedna devojka je uspela da nadmaši sve kada je svom bišem momku poslala čak 159.000 sms poruka.

ades Foto: youtube
ades

Žaklina Ades (31) upoznala je muškarca svojih snova na jednom od portala za upoznavanje, nakon čega su dogovorili sastanak.

Kako se navodi, njen izabranik je bio vlasnik kompanije za proizvodnju proizvoda za negu i ulepšavanje, koji nakon sastanka nije hteo da nastavi vezu sa Adesovom, što njoj baš i nije prijalo.

Naime, usled odbijanja, ona je neimenovanom muškarcu poslala ukupno čak 159.000 poruka, među kojima su i neke bile i pretećeg sadržaja.

-Ako me ostaviš od kostiju ruku napraviću štapiće za jelo, a od testisa suši - napisala je ona.

Prilikom progonjenja nesrećnog momka ona nije birala sredstva, pa mu se tako pojavljivala na radnom mestu predstavljajući se kao njegova supruga, ali je provalila i u njegovu kuću gde je koristila njegovu četkicu za zube.

Foto: youtube

Uhapšena je kada je zatečena u njegovom domu, a u automobilu je imala mesarski nož. Ades je u pritvoru i čeka suđenje koje je zakazano za februar, a zbog svoje patološke strane, njoj nije dozvoljen izlazak uz kauciju.