Dragoslav Šekularac
Dragoslav Šekularac

Dok je Zvezde živeće i Šeki

Vreme čitanja: 1min | sub. 05.01.19. | 23:35

Predsednik crveno-belih Svetozar Mijailović žali zbog odlaska klupske legende

Smrt Dragoslava Šekularca, druge Zvezdine zvezde, pogodila je celokupnu sportsku javnost, a žaljenje zbog odlaska virtuoza sa loptom izrazio je i prvi čovek Crvene zvezde Svetozar Mijailović.
"Umeo je da se našali, da bocne… Da kaže istinu, svidela se ona nekom ili ne. Bio je to Šeki, fudbalski boem i legenda Zvezde", rekao je Mijailović.

Prvi čovek crveno-belih nije krio tugu zbog odlaska fudbalskog mađioničara, koji je plenio i na terenu, ali i van fudbalskog igrališta.

Izabrane vesti

Jednostavno, Šeki je bio sinonim za fudbal.
"Njegov odlazak ostavlja prazninu, svima će nam nedostajati. Pamtićemo ga kao šarmera, gospodina na terenu i van njega. Dok je zvezdaša živeće i Šeki, u našim srcima i sećanjima. Ostavio je istorijski trag i svi ćemo uvek sa ponosom se sećati našeg Šekija", istakao je Mijailović na dan zbog odlaska čuvenog driblera.

Dragoslav Šekularac, koji je u Crvenoj zvezdi proveo 11 godina igračke karijere, a čija je istinska legenda, preminuo je 5. januara 2019. u 82. godini. Datum i vreme sahrane i komemoracije biće naknadno objavljeni.

Foto: Star Sport


tagovi

Svetozar MijailovićDragoslav Šekularac

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara