Najnovije vesti
Slobodno vreme Vesti
Zašto je 6. januar možda najbolji dan da UPOZNATE LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Zašto je 6. januar možda najbolji dan da UPOZNATE LJUBAV SVOG ŽIVOTA

Za mnoge, Nova godina signalizira šansu za nove početke, a neki je mogu iskoristiti kao povod da se dovedu u formu ili započnu novi posao. Za one koji žele novu ljubav možda je baš sada najbolja šansa.

"Nedelja za upoznavanje " (Dating Sunday) je prva nedelja u godini i ove godine pada šestog januara. Prema rečima tvoraca aplikacija za onlajn upoznavanje, upravo se ovog dana očekuje aktiviranje najvećeg broja korisnika.

Nakon analize podataka o aktivnostima iz protekle dve godine na ovaj dan, aplikacija za upoznavanje "Hinge" je otkrila da upravo prve nedelje u godini dolazi do velikog porasta u razgovorima, povećanja dogovaranja sastanaka i veće stope odgovora na poruke.

Tako je 2017. godine čak za 41 odsto više ljudi počelo nove razgovore "nedelje za upoznavanje", nego prethodne sedmice, a taj broj je porastao na 59 odsto naredne godine.

Očekuje se da ove godine upravo šestog januara bude još mnogo novih korisnika, novih upoznavanja i zakazivanja sastanaka, piše "Independent".

Nije samo aplikacija "Hinge" imala ovakve rezultate prve nedelje u godini. Slične rezultate su imali i "match.com", "Tinder", OkCupid" i druge aplikacije i sajtovi za upoznavanje.

Pretpostavlja se da je to zato što su mnogi za Novu godinu odlučili da baš ove godine upoznaju ljubav svog života i to što pre.