Požar u igraonici, poginulo pet tinejdžerki

U požaru u igraonici "eskejp rum" u Košalinu na severu Poljske stradalo je pet tinejdžerki, saopštilo je Ministarstvo unutrašnjih poslova.

Izvor: B92

Petak, 04.01.2019.

22:32

Požar u igraonici, poginulo pet tinejdžerki
Foto: Thinkstock

"Žrve ove tragedije su deca od 15 godina, devojčice koje su slavile rođendan", rekao je ministar Joakim Brudzinski za privatnu televiziju TVN24.

Portparol vatrogasaca potvrdio je telefonom za Frans pres da su stradale devojčice, i da je jedan mladić s teškim opekotinama prevezen u bolnicu.

Prema portparolu lokalne policije radi se o mladiću od oko 25 godina.

Policija i vatrogasci su rekli da je uzrok požara za sada nepoznat.

Ministar unutrašnjih poslova je rekao da je naredio komandantu vatrogasaca da prekontroliše antipožarne mere u svim "eskejp rumovima" u Poljskoj, a procenjuje se da ih ima oko 1.000.

"Eskejp rum" je mesto za igru u kome igrači moraju pomoću zagonetki i uputstava da nađu način da izađu iz tog prostora u određenom vremenskom roku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 2

Pogledaj komentare

2 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

14 h

Podeli: