Okršaj u Kruševcu: Upucan greškom u stražnjicu?

S. B.

03. 01. 2019. u 14:48

Muškarac R. A. (52) ranjen vatrenim oružjem u jednom objektu u naselju Šumice na periferiji Kruševca. Traga se za osumnjičenim M. S. (23). Prava meta verovatno bio D. M. sa kojim je u sukobu

Окршај у Крушевцу: Упуцан грешком у стражњицу?

Bolnica u Kruševcu

KRUŠEVLjANIN R. A. (52) upucan je u sredu oko 23 sata u jednom objektu na periferiji Kruševca, a prema nezvaničnim informacijama, za to je osumnjičen M. S. (23). Policija istražuje još uvek nepoznate okolnosti koje su prethodile ovom slučaju. Osumnjičeni mladić, kako saznajemo, navodno je ciljao D. M. sa kojim je odranije u sukobu.

Policija je odmah započela intenzivnu potragu za osumnjičenim. Povređeni muškarac je u međuvremenu hitno prebačen u Opštu bolnicu, gde je zbrinut.


PROČITAJTE JOŠ: Izrešetan u centru Kruševca

- Trenutno se procenjuje da ranjeni nije životno ugrožen, nakon prijema je operisan i dobro se oseća - navodi nezvanično izvor "Novosti", dodajući da je R. A. zadobio povrede stražnjice. - Radi se na rasvetljavanju svih okolnosti koje su dovele do ranjavanja, a neke informacije govore o tome da on u stvari nije bio prava meta mladića koji je pucao.

Prema još uvek nepotvrđenim informacijama, osumnjičeni je u stvari imao problem sa D. M., koji se takođe našao u istom lokalu u naselju Šumice. Krajem prošle godine navodno je prilikom njihovog sukoba sevnuo i nož. Inače, M. S. koga policija sada traži, pre dve godine je bio predmet istrage Višeg javnog tužilaštva u Kruševcu.

- Tada je protiv M. S. i još tri osobe, tužilaštvo vodilo istragu zbog navodne umešanosti u ranjavanje Kruševljanina B. V. u leto 2017. godine. Posle nekoliko meseci utvrđeno je da nisu povezani sa zločinom, pa je ta istraga, otvorena zbog osnova sumnje da su izvršili krivično delo ubistvo u pokušaju u saizvršilaštvu, obustavljena - kaže izvor "Novosti".

ŠAMPION U BOKSU

OSUMNjIČENI M. S. je 2014. godine bio državni šampion u boksu u poluteškoj kategoriji do 81 kilograma. Iste godine, kako su preneli lokalni mediji, osvojio je treće mesto na turniru "Beogradski pobednik", drugo na međunarodnom turniru u BiH, kao i prvo na međunarodnom turniru u Leskovcu.




Pratite nas i putem iOS i android aplikacije