Nova vest
Fudbal

Sreda, 02.01.2019.

23:00

Engleska "sapunica" – požar, pa šest golova za 26 minuta

Fudbaleri Bornmuta i Votforda remizirali su (3:3) u 21. kolu engleske Premijer lige.

Izvor: LN

Autor: LN

Engleska
Photo by Dan Istitene/Getty Images

Meč Bornmuta i Votforda obeležio je požar na jednoj od tribini Vitaliti stadiona, pa su organizatori odlučili da meč počne 15 minuta kasnije

Posle 15 minuta zakašnjenja, otprilike isto toliko su mirovale mreže, sve dok nije krenulo pravo ludilo.

Votford je poveo u 14. minutu preko Troja Dinija, a isti igrač je ponovo matirao Asmira Begovića 13 minuta kasnije. Gosti su dominirali i niko nije očekivao da će Bornmut uspeti da se probudi već u prvom poluvremenu.

Ipak, domaćin je bolje zaigrao i za samo tri minuta postigao dva gola, te preko Akea i Vilsona izjednačio već u 37. minutu. Ali, tu nije bio kraj engleskoj "sapunici".

Ken Sema, asistent kod prvog gola, bio je precizan minut nakon gola Vilsona i doneo novu prednost gostima, da bi se Rajan Frejzer "nagradio" za asistenciju svom napadaču i u 40. minutu ponovo izjednačio za nestvarnih 3:3 u prvom poluvremenu.

Kako to obično biva, fudbaleri su se istrošili u prvih 45 minuta, pa u nastavku igre nismo videli nijedan pogodak, iako je Bornmut bio znatno bolji rival i stvarao šansu za šansom.

Pročitajte još: Meč Bornmuta i Votforda počinje kasnije zbog požara na tribini

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

7 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu