Ovaj pas je pravi slikar, njegova dela se prodaju VIDEO

Upoznajte Hantera, psa koji stvara umetničke, apstraktne slike i već ima hiljade ljudi koji ga prate na društvenim mrežama.

Izvor: B92, petface.net

Utorak, 01.01.2019.

11:46

Ovaj pas je pravi slikar, njegova dela se prodaju VIDEO
Foto: Youtube/Printscreen

Ovaj petogodišnji pas živi u Alberti u Kanadi zajedno sa svojim vlasnicima Keni Au i njegovom ženom Denis Lo.

"Naša kuća ima veliki zid na koji smo stavili umetnička dela. Tražili smo svašta nešto da izaberemo, ali smo bili neodlučni i onda nam je sinula jedna ideja. S obzirom na to da je naš pas deo našeg života i da ga volimo mnogo, odlučili smo da ga naučimo da drži četkicu kako bi nam naslikao dela za naš zid. On je zaista uzeo u usta četkicu, umočenu u boju i počeo da šara po platnu", rekao je vlasnik psa, a prenosi Petface.

Kada su prvi put ovo počeli da rade, bilo je to u želji da mu ne bude dosadno i da se zabavlja nečim. Slikarstvo je od tada postalo njegova svakodnevica i sada ne ispušta iz usta četikicu i stalno traži novo platno.

Kako je Hanter neprekidno izražavao svoju kreativnu prirodu, par je odlučio da pokrene stranicu s njegovim radovima na Instagramu i prodavnicu u kojoj svako može kupiti njegova remek-dela po ceni od 38 dolara.

Au i Lo kažu da će nastaviti da rade sa Hanterom na slikama dokle god mu je to interesantno, ali kada mu dosadi i oni će odustati od toga.

"On ima mnogo energije i čini se najsrećnijim kada fizički i mentalno vežba, pa smo ga naučili nekoliko trikova kojih smo se mogli setiti. On je definitivno najpametniji pas na svetu", rekli su njegovi vlasnici.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 6

Pogledaj komentare

6 Komentari

Možda vas zanima

Svet

16.700 vojnika raspoređeno: Počelo je...

Filipinske i američke trupe počele su danas vojne vežbe "Balikatan" u Filipinima, koje će trajati do 10. maja, a uključivaće i pomorske vežbe u Južnom kineskom moru, na čije teritorije polažu pravo i Kina i Filipini.

12:24

22.4.2024.

1 d

Podeli: