Slavlje na ulicama glavnog grada

Beograđanima i gostima glavnog grada Srbije na platou ispred Narodne skupštine Novu godinu prvi je čestitao Momčilo Bajagić Bajaga.

Izvor: B92

Ponedeljak, 31.12.2018.

22:10

Slavlje na ulicama glavnog grada
Tanjug, Zoran Žestiæ

On je svima poželeo sreću, zdravlje i da im se ostvare sve želje.

Tačno u ponoć upriličen je višeminutni vatromet, a prva pesma uz koju je nastavljeno slavlje u 2019. godini bila je "Samo nam je ljubav potrebna".

Novu godinu ispred Narodne skupštine sa građanima su dočekali i ministar rudarstva i energetike Aleksandar Antić, zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesic, predsednik Skupštine Grada Beograda Nikola Nikodijević.

Za provod više stotina onih koji su se okupili kako bi Novu godinu dočekali ispred Narodne skupštine Srbije nakon Bajage i instruktora zaslužan je Haris Džinović, nakon kojeg će nastupiti i Dejan Petrović i Big bend.

Prvi od tri koncerta koji se organizuju u najluđoj noći počeo je u 21.15 sati, a nastupio je Saša Kovačević. Na ulicama prestonice i dalje vlada praznična atmosfera i dobro raspoloženje, dok mnogi hladnoći prkose uz pomoć kuvanog vina. Na platou ispred Skupštine Novu godinu dočekalo je i mnogo mališana sa roditeljima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

16 Komentari

Možda vas zanima

Društvo

Stiže novi "pakao"; Spremite se

Kao u prvih 15 dana aprila, ovaj mesec će se završiti natprosečnim temperaturama. Prema najavi RHMZ u nedelju i do prve polovine naredne sedmice temperature će dostići letnje vrednosti.

7:21

26.4.2024.

12 h

Podeli: