Nedelja, 30.12.2018.

23:49

Sutra oblačno, kiša i suznežica

U Srbiji će sutra biti oblačno, u većem delu kiša i kratkotrajna susnežica, na zapadu, jugozapadu, jugu i jugoistoku sneg i stvaranje manjeg snežnog pokrivača.

Izvor: Beta

Sutra oblačno, kiša i suznežica
Foto: Thinkstock

U planinskim predelima predviđa se povećanje visine snežnog pokrivača. Uveče i noću očekuje se u većini mesta prestanak padavina, saopštio je RHMZ.

Vetar će biti umeren, u planinskim predelima jak, severozapadni i severni.

Najniža temperatura kretaće se od minus jedan do dva stepena, najviša od dva do pet stepeni Celzijusa. U Beogradu će sutra biti oblačno s kišom i kratkotrajnom susnežicom.

U višim delovima periferije grada će padati sneg.

Uveče i noću predviđa se prestanak padavina. Vetar će biti umeren, severozapadni i severni. Temperatura će biti bez većeg kolebanja, od jedan do tri stepena Celzijusa. U Srbiji će u utorak biti umereno oblačno i suvo.

U sredu se predviđa naoblačenje s kišom i snegom, uveče i noću pad temperature i pojačanje severnog vetra.

Od četvrtka će biti oblačno, hladno i vetrovito, mestimično sneg i stvaranje snežnog pokrivača, u planinskim predelima vejavica (sneg i vetar).

Od četvrka do subote većini mesta će biti ledeni dan. Biometeorološka prognoza za ponedeljak, 31. decembar 2018: Zadržava se relativno nepovolјna biometeorološka situacija za hronične bolesnike. Meteoropatske reakcije će biti u obliku nervoze, glavobolјe i bolova u kostima.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Hitno saopštenje vojske: Preuzeli smo kontrolu

Državna granična služba Azerbejdžana preuzela je danas kontrolu nad četiri sela na granici sa Jermenijom, saopštila je pres služba zamenika premijera Azerbejdžana Šahina Mustafajeva koji je na čelu komisije za razgraničenje.

11:22

24.5.2024.

1 d

Podeli: