Nova vest
Košarka

Nedelja, 30.12.2018.

15:32

Gudurić ponovo sjajan u ubedljivoj pobedi Fenera

Košarkaši Fenerbahčea nisu imali problem da savladaju darušafaku u turskom prvenstvu rezultatom 91:61.

Izvor: LN

Autor: LN

Gudurić ponovo sjajan u ubedljivoj pobedi Fenera
EPA-EFE/TOLGA BOZOGLU

Fenerbahče je bio ubedljiv u svakoj četvrtini i pokazao zašto se posle 12 odigranih kola nalazi na prvom mestu prvenstva sa samo jednim porazom.

Izabranici Željak Obradovića su ostvarili 12. pobedu na domaćem terenu zaredom u svim takmičenjima, dok je Darušafaka zabeležila prvi poraz posle dva vezana trijumfa.

Najbolji akter utakmice bio je Luiđi Datome sa 18 poena, a pratili su ga Meli Mahmutolu sa 13, te Jan Veseli sa 12 poena, pet skokova i šest asistencija.

Što se srpskih košarkaša tiče, Marko Gudurić je bio odlličan sa 12 poena (5/7 iz igre), te po četiri skoka i asistencije, dok je Nikola Kalinić upisao po šest poena i uhvaćenih lopti.

U gostujućem sastavu istakao se Toni Daglas sa 14 poena i šest skokova, dok su po deset poena imali Džeremi Evans i Majkl Erik.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

6 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve
Euroleague

Evroliga kaznila Atamana i PAO

Trener košarkaša Panatinaikosa Ergin Ataman novčano je kažnjen sa ukupno 35.000 evra zbog komentarisanja suđenja i nepoštovanja medija, saopštila je Evroliga.

Tanjug

21:45

9 h

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu