Uhapšen muškarac koji je pretio Nataši Jeremić

Beogradska policija uhapsila je danas V.D. (68) osumnjičenog da je pretio Nataši Jeremić, supruzi predsednika Narodne stranke Vuka Jeremića.
On se sumnjiči da je danas oko 12 časova, u jednoj ulici na Vračaru, pretio Nataši Jeremić, a određeno mu je zadržavanje do 48 časova posle čega će uz krivičnu prijavu biti priveden nadležnom tužilaštvu.
 
Savez za Srbiju saopštio je ranije da je Natašu Jeremić nepoznata osoba presrela danas u Beogradu ispred zgrade u kojoj živi, i uputila joj "niz najvulgarnijih uvreda i direktnih pretnji po fizički integritet nje i njene porodice".
 
"Ovakvi napadi su posledica agresivne hajke koju režim sprovodi protiv svih neistomišljenika, crtajući im mete na čelu, samo zbog toga što se usuđuju da upute javnu kritiku u vezi sa stanjem u državi", naveli su iz Saveza za Srbiju.
 
Nataša Jeremić je, kako se navodi, prijavila slučaj u policijskoj stanici Vračar, u kojoj su dežurni službenici postupali izuzetno korektno i profesionalno. Savez je ukazao da je posebno zabrinjavajuće što su na udar došle i njihove porodice.
 
U saopštenju se podseća i da je 14. decembra 2018. godine upućeno preteće pismo Vuku Jeremiću od anonimnog pošiljaoca, potpisano kao "Srpski zavetnici", u kome su mu upućene pretnje smrću, kao i njegovoj supruzi i njihovom etetu.
  • Junacine

    29.12.2018 21:18
    ko drugom jamu kopa...
    Nekad su mete politickih napada bili iskljucivo muskarci. A vidi koje sad junake imamo.
    Pa ljudi, ovo su tolike j*j*re i slabici, pa mi cemo njih oduvati samo tako, samo ako se udruzimo.
  • Ema

    29.12.2018 21:04
    ema@gmail.com
    Opet skretanje pažnje na sebe!
  • Dejan

    29.12.2018 20:39
    stop
    Pretnje i ugrožavanje sigurnosti je za svaku osudu i ovakvo ponašanje se mora sankcionisati.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija