Četvrtak, 14.12.2000.

15:34

LIDERI DOS-A U KRUSEVCU

Izvor: B92

Default images
Lideri Demokratske opozicije Srbije Dragoljub Micunovic i Vuk Obradovic, sa ekonomskim saradnicima, predstavili su u cetvrtak program buduce vlade privrednicima Krusevca naglasavajuci da ce ubuduce dijalog vlasti sa drustvom, institucijama i gradjanima biti stalan i otvoren. "DOS sada treba da ponese odgovornost, sto je mnogo teze u odnosu na vreme kada smo bili opozicija. Sada treba omoguciti da se bolje zivi i da se od `razvalina` koje su ostale od drustva i drzave izgrade institucije", rekao je Micunovic. Obradovic je ocenio da je ova kampanja DOS-a opstegradjanska debata o programu vlade i izneo je osnovne tacke tog programa, prenosi Srna.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: