Najnovije vesti
Vesti Politika
Zukorlić posetio Preševo i sa Arifijem dogovorio načelnu saradnju

Zukorlić posetio Preševo i sa Arifijem dogovorio načelnu saradnju

Predsednik Stranke pravde i pomirenja, Muamer Zukorlić, boravio je u Preševu, gde je sa predsednikom te opštine na jugu centralne Srbije, Šćiprimom Arifijem, dogovorio načelnu saradnju sa fokusom na budući sastav parlamenta, obišao Medresu i radove na novoj zgradi Internacionalnog univerziteta.

Muftija Muamer Zukorlic_191018_RAS foto o bunic (19) Foto: O. Bunić / RAS Srbija
Muftija Muamer Zukorlic_191018_RAS foto o bunic (19)

Kako je saopšteno iz SPP-a, Arifi je Zukorlića upoznao sa, kako se navodi, konkretnim problemima s kojima se suočava ta opština, ali i mnoštvom pozitivnih stvari i projekata koji su ostvareni tokom njegovog mandata na poziciji prvog čoveka Preševa.

Zukorlić je predsedniku ponudio iskreno prijateljstvo i doslednog partnera koji će pružiti pomoć gde god ona bude moguća, a to je, kazao je, ostvarljivo samo ako se sa druge strane ima pravi partner i sagovornik sa kojim se to moze realizovati.

Susret Zukorlića i Arifija je okončan načelnim dogovorom o saradnji sa fokusom na saradnju u budućem sazivu parlamenta, a detalji će, dodaje se, biti definisani u narednom periodu.

Zukorlić je u Preševu potom posetio Medresu i obišao radove na novoj gradi Internacionog univerziteta, čiji je inače on osnovič i čije sedište je u Novom Pazaru.