Četvrtak, 14.12.2000.

21:11

OPOZVANO 17 AMBASADORA, VESNA PESIC AMBASADOR U MEKSIKU

Izvor: B92

Default images
Na predlog ministra inostranih poslova SRJ savezna vlada je u cetvrtak opozvala 17 jugoslovenskih ambasadora, medju kojima je i Borislav Milosevic, dosadasnji ambasador SRJ u Rusiji i brat bivseg predsednika SRJ Slobodana Milosevica. Pored Milosevica, na spisku opozvanih ambasadora su i Zoran Janackovic (ambasador u Makedoniji), Ratomir Vico (Spanija), Slobodan Unkovic (Kina), Djoko Stojicic (Ceska), i Balsa Spadijer (Madjarska). Savezna vlada je postavila i ambasadore u Saveznom ministarstvu spoljnih poslova: Dejana Sakovica i Branislava Milinkovica, kao i glavnog pravnog savetnika tog ministarstva Tibora Varadija. Kako prenosi Beta, na sastanku Savezne vlade imenovano je i nekoliko direktora saveznih javnih ustanova: Vladan Begovic za direktora Savezne uprave carina, Miodrag Zivkovic za direktora Saveznog zavoda za statistiku, Milija Scepanovic za direktora Savezne direkcije za robne rezerve, Momcilo Micovic za direktora Arhiva Jugoslavije i Prvoslav Plavsic za direktora Agencije za istrazivanje medija i odnosa sa javnoscu. Za direktora Radio-televizije Jugoslavija imenovan je Zoran Predic.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 0

Pogledaj komentare

0 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Komandant jurišne brigade priznao: Čeka nas haos

Ukrajinske trupe će se suočiti sa ozbiljnim poteškoćama ovog leta, zbog brzog napredovanja Oružanih snaga Ruske Federacije, napisao je zamenik komandanta 3. jurišne brigade ukrajinske vojske Maksim Žorin na svom Telegram kanalu.

8:34

21.5.2024.

1 d

Podeli: