Sidnej hvata priključak

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.12.18. | 16:23

Četa Stiva Korike ima priliku da se poravna na čelu tabele sa Pertom i Melburn Viktorijem

Do pre dve runde stvari nisu baš izgledale dobro ako biste ih posmatrali kao neko ko je privržen Sidneju. Nebesko-plavi su doživeli dva poraza u ranoj fazi sezone, dok su, primera radi, u celom ligaškom delu prošle godine ukupno ima tri. Ipak, lider Pert je polako počeo da trokira, a četa Stiva Korike vezala je dve pobede i uhvatila priključak. Eventualna pobeda nad Brizbejnom, u okviru 10. kola A lige dovela bi je na deobu liderske pozicije sa pomenutim Glorijem i Melburn Viktorijem.

Simptomatično zvuči podatak da je Sidnej oba poraza doživeo na svom terenu. Najpre je podlegao protiv Viktorija, a potom ga je porazio Velington, najprijatnije iznenađenje dosadašnjeg dela takmičenja. Sa druge strane, ekipa sa Kriket graunda ne zna za poraz u gostima.

Izabrane vesti

Sidnej ima posla sa Brizbejnom, koji je u katastrofalnoj seriji. Poražen je na četiri protekla susreta, a teško da ima čemu da se nada u Sidneju. Domaćin je u prethodne dve runde slavio u malom gradskom derbiju nad Vestern Sidnejom, a potom i nad Pertom. Ističe se ove sezone novajlija Adam Le Fondr, koji je stigao kao zamena za Brazilca Boboa, koji je cepao mreže u minulom šampioantu. Englez je trenutno prvi strelac prvenstva sa sedam pogodaka i biće glavna opasnost po gol Brizbejna.

AUSTRALIJA 1 - 10. KOLO

Petak
Melburn Viktori - Velington 1:1 (0:0)

Subota
09.50: (1,60) Sidnej (3,80) Brizbejn (5,20)

Nedelja
09.00: (2,40) Njukasl (3,20) Adelejd (2,85)

Ponedeljak
09.00: (4,80) Sentral Koust (3,50) Pert (1,70)

Utorak
09.50: (2,70) Vestern Sidnej (2,95) Melburn Siti (2,70)

*** kvote su podložne promenama

 


tagovi

Australija 1sportsko klađenjeSidnejBrizbejn Ror

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara