Marina, donesi odluku

Vreme čitanja: 2min | pet. 28.12.18. | 16:51

Trener Čelsija Mauricio Sari upozorava da mora da se reši status Edena Azara

Boljeg teško da će naći. Zato se upinje Čelsi da zadrži Edena Azara. Samo, ako to baš želi moraće i da plati. Oko 300.000 funti sedmično.

Naime, Belgijanac trenutno zarađuje 200.000, želi dodatnih 100.000 svakog ponedeljka i ukoliko Plavci odluče da mu udovolje finansijskim zahtevima, možda, imaju šansu da ga odvrate od namere da se na leto preseli u Real Madrid. Čelsi mora da požuri sa ponudom, jer Azar na leto ulazi u poslednju godinu saradnje sa klubom sa Stamford bridža, tako da...
Niti sam predsednik, niti sam zadužen za prelazni rok. Ja sam samo trener i mogu da pričam o Edenu samo na osnovu onoga što pruža na terenu, mada mi se čini da je vreme da se problem reši. Moramo to pitanje da skinemo s dnevnog reda. Ako želi da bude deo naših planova u budućnosti, potrebno je da reagujemo, mada ja lično nemam moć da sprovedem naše zamisli u delo“, rekao je šef struke Mauricio Sari prebacivši odgovornost na predsednika Marinu Granovskaju.

Izabrane vesti

Belgijanac je na Boksing dej dao dva gola u trijumfu nad Votfordom i tako stigao do 101 pogotka u dresu Čelsija, a na tom meču je opet igrao u špicu.
Ne vidim u čemu je problem. Igrao je četiri utakmice kao lažna „devetka“, dao tri gola i zabeležio dve asistencije, tako da mi nije jasno šta je sporno. Zadovoljan sam kako igra na novoj poziciji, jer može i da postiže i namešta golove, a sposoban je i kretnjom da otvori slobodan prostor kolegama iz ekipe. Zasad sam zadovoljan, s tim da u budućnosti, ukoliko ostane, možemo da koristimo Azara i na poziciji krila. Ne znam šta mu se više dopada, međutim, ako mi je na Vikaridž roudu pokazao da može da igra u sredini onda ću opet da ga stavim na to mesto i protiv Kristal Palasa“, dodao je Sari uoči nedeljnog okršaja sa Selhurst parku.

Pogledajte na koga je odlučio da se kladi Marko Prelević, naš gost u rubrici TIKET ZA VIKEND.

FOTO: Reuters


tagovi

ČelsiEden AzarMarina GranovskajaMauricio Sari

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara