FOTO: Ekspresno zatrpana "SNS rupa" na kolovozu

Rupu, koja se na kolovozu u Ulici vojvode Tankosića u Nišu nalazila mesec dana, građani su u noći između utorka i srede obeležili natpisom vladajuće SNS, a već sutradan je ista zatrpana.
Kako pišu Južne vesti, u Nišu nije redak primer da neko javno preduzeće krene da radi, pa stane, ne počisti za sobom, ostavi raskopane ulice koje čekaju mesecima da se vrate u prvobitno stanje.
 
Tako je javna garaža kod Doma zdravlja otvorena, ali ulica, odnosno rupa nije sanirana. Zato su nezadovoljni građani kojima je dozlogrdilo da "lome" kola posegli za novom taktikom, pa su rupu obeležili natpisom "SNS rupa".
 
 
Iako je ulica stajala raskopana više od mesec dana, u sredu je ekspresno reagovao "Vodovod" i zatrpao je. 
 
Ipak, revoltirani građani kažu za Južne vesti da su tek počeli i da će nastaviti da prozivaju institucije i SNS kao najodgovornije, da rade svoj posao.
  • Ideja

    28.12.2018 06:31
    JA napisao na rezeorvaru automobila... "PRAZAN SNS REZEORVAR"...

    Možda uspe...

    A nešto se razmišljam za seks...
  • Komsija

    28.12.2018 01:16
    A good one
    Razmisljam sta ispisati po fasadi sprejem, kakav grafit, pa da mi preko noci okrece i osveze fasadu na limanu ;)
  • frustronaut

    27.12.2018 17:45
    ...
    SNS je rupa koja se ne moze zatrpati, ma koliko novca u nju sipate.

Komentari čitalaca na objavljene vesti nisu stavovi redakcije portala 021 i predstavljaju privatno mišljenje anonimnog autora.

Redakcija 021 zadržava pravo izbora i modifikacije pristiglih komentara i nema nikakvu obavezu obrazlaganja svojih odluka.

Ukoliko je vaše mišljenje napisano bez gramatičkih i pravopisnih grešaka imaće veće šanse da bude objavljeno. Komentare pisane velikim slovima u većini slučajeva ne objavljujemo.

Pisanje komentara je ograničeno na 1.500 karaktera.

Napiši komentar


Preostalo 1500 karaktera

* Ova polja su obavezna

Ostalo iz kategorije Info - Srbija

Priveden Sergej Trifunović

Glumac Sergej Trifunović priveden je nakon što je kod njega pronađena opojna droga, nezvanično saznaje Nova.rs.

Možda uopšte ne bude bagremovog meda

Naglo zahlađenje i veoma niske temperature nepovoljno su se odrazile na pčelarstvo, a od prve bagremove paše praktično neće biti nikakvog prinosa meda.

Brnabić saopštila: Svi izbori 2. juna

Predsednica Skupštine Srbije Ana Brnabić izjavila je danas da je donela odluku da se prihvati zahtev stranaka opozicije da svi lokalni izbori budu održani zajedno sa beogradskim, 2. juna.