Poruka iz Humske: Mirković do 2021.

Vreme čitanja: 2min | pon. 24.12.18. | 13:19

Završen sastanak čelnika Partizana i šefa struke prvog tima

Dilema manje na crno-beloj strani Topčiderskog brda. Zoran Mirković ostaje šef stručnog štaba Partizana. Mada je u javnosti provejavao stav o nezadovoljstvu nekadašnjeg reprezentativca uslovima u kojima obitava srpski fudbal, na današnjem sastanku sa čelnicima crno-belih potvrđeno je da Bata ostaje na klupi.

O tome svedoči i kratko saopštenje za javnost kluba iz Humske, neposredno posle sastanka mladog stručnjaka sa pretpostavljenima.
Fudbalski klub Partizan ističe da su potpuno neumesne, nepotrebne i maliciozne sve spekulacije u vezi sa statusom trenera prvog tima. Partizan ima trenera, Zorana Mirkovića, sa važećim ugovorom do januara 2021. godine“, ističu iz Partizana.

Izabrane vesti

Ostaje da se vidi na koji način će biti izvršena najavljena zimska rekonstrukcija tima, pošto je jasno da je loša selekcija glavni uzrok velikog bodovnog zaostatka za Crvenom zvezdom (15 poena) i niškim Radničkim (šest). Navodno, Mirković želi pojačanja u svim linijama, kako bi tim bio konkurentan i kako bi tokom proleća mogao da napravi osnov za još jedan izlazak na evropsku scenu.
Zajedno sa upravom Partizana, trener Mirković ostaje potpuno posvećen pripremi ekipe za prolećni deo šampionata, borbu na svim fudbalskim frontovima i činiće, kao i dosad, sve da u toj borbi Partizan bude konkurentan i sposoban za osvajanje novih trofeja. Partizan je u svim svojim segemntima jedinstven i spreman da se izbori sa svim izazovima koji ga do kraja prvenstva očekuju“, dodaju crno-beli.

Partizan će pripreme za drugi deo sezone početi 8. januara, u Sportskom centru „Zemunelo“ treniraće do 25. januara, posle čega sledi odlazak u tursku Antaliju, gde će mu rivali biti Slovan, Krakovija, Šahtjor, Krila Sovjetov i Mladost Doboj. Povfratak za Beograd planiran je za 8. februar.

FOTO: Star sport


tagovi

FK PartizanZoran Mirković

Izabrane vesti / Najveće kvote


Ostale vesti


Najviše komentara