Nova vest
Fudbal

Nedelja, 23.12.2018.

18:50

Totenhem demonstrirao silu nad Evertonom – teniskih 6:2 na Gudisonu

Fudbaleri Totenhema deklasirali su Everton 6:2 (3:1) posle preokreta na Gudison parku u poslednjem meču 18. kola Premijer lige.

Izvor: AK

Autor: AK

Totenhem demonstrirao silu nad Evertonom – teniskih 6:2 na Gudisonu
Foto: Getty Images

Everton je poveo protiv Spursa golom Tia Volkota u 21. minutu, da bi do kraja poluvremena usledio "rafal" gostiju za preokret na 3:1.

Prvo je Heong-min Son kaznio katastrofalnu grešku Zume i Pikforda, zatim Dele Ali zakucava odbitak za 2:1, a potom i Hari Kejn koristi odbitak od stative i donosi gostima veliku prednost pred odmor.

Totenhem je nastavio da gazi "karamele" i u drugom poluvremenu, već u 48. minutu Kristijan Eriksen fantastičnim volej udarcem pogađa za 4:1.

Tri minuta kasnije Everton vraća nadu u borbu za bod golom Gilfija Sigurdsona, ali pola sata pre kraja Son drugim golom na meču stavlja tačku.

Petnaestak minuta pre kraja i Kejn drugi put trese mrežu Evertona za teniskih 6:2 u Liverpulu.

Totenhem je trećom uzastopnom pobedom nastavio da prati drugoplasirani Mančester siti za kojim zaostaje dva boda i lidera Liverpul koji je kao i u prethodne dve sezone lider Premijer lige za Božić.

Na Boksing dej, dan posle Božića, Totenhem dočekuje Bornmut, dok će Everton kraj niza od četiri meča bez pobede tražiti kod "davljenika" Barnlija.

Пласман обезедио Sofascore резултати уживо

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

39 Komentari

Podeli:

Fudbal

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu