CRVENO-BELI DVOJAC NA METI NAJJAČIH: Evropski velikani žele Krstičića i Degeneka!
Foto: Starsport©

fudbaleri na ceni

CRVENO-BELI DVOJAC NA METI NAJJAČIH: Evropski velikani žele Krstičića i Degeneka!

Fudbal -

Grčka i Saudijska Arabija moguće destinacije za dvojicu standardnih fudbalera. AEK nudi 1.000.000 evra za veznog igrača, a neimenovani klub sa Bliskog istoka čak 3.000.000 za pouzdanog defanzivca iz Australije

Posle Vujadina Savića još dvojica fudbalera bi mogli da napuste Crvenu zvezdu ove zime. Nenad Krstičić i Miloš Degenek dobili su unosne ponude iz Grčke i Saudijske Arabije.

Grčki mediji pišu da je AEK ozbiljno zagrizao za veznog igrača, dok je za reprezentativca Australije interes pokazao jedan klub iz Saudijske Arabije. Navodno, u Ljutice Bogdana stigla je ponuda od tri miliona evra za Degeneka, a ime kluba drži se u tajnosti.

Nenad Krstičić imao je letos ponudu Parme, ali je zbog Lige šampiona odlučio da ostane u Crvenoj zvezdi. Pregovarao je sa klubom oko produžetka novog ugovora, međutim nije bio zadovoljan ponuđenim uslovima i visinom trajanja vernosti do leta 2023. godine. Uprava kluba odlučila je da još jednom sa njim razgovara, a ukoliko ne dođe do dogovora, Nenad Krstičić bi uz obeštećenje, ne manje od 1.000.000 evra mogao već ove zime da napusti Ljutice Bogdana.

foto: Dado Đilas

Pored njih dvojice i Vujadina Savića kojeg želi turski Trabzonspor, na izlaznim vratima je i Nemanja Milić. Zvezdin vojnik imao je zapaženu rolu tokom kvalifikacija za Ligu šampiona, a onda nije licenciran za elitno takmičenje, jer je odbio ponudu Bate Borisova koja je došla u poslednjim danima letnjeg prelaznog roka. Belorusi su i dalje zainteresovani za Milića, ponudili su bolje uslove fudbaleru za trogodišnji ugovor i obeštećenje klubu od 300.000 evra.

I Slavoljub Srnić je na raskrsnici i on je u potrazi za inostranim angažmanom, a dozvolu za odlazak imaju Branko Jovičić, Srđan Babić, Milan Rodić i Stefan Hajdin. Dejan Meleg i Milan Jevtović najverovatnije ostaju do leta, mada je moguće da odu negde na pozajmicu.

Kurir sport/A. Radonić

Foto Kurir

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track