KRVAVI OBRAČUN KOD OBRENOVCA: Stefan ubijen pored šanka!

E. V. N.

23. 12. 2018. u 09:36

Nezapamćeni zločin u kafani u Stublinama pred desetinom gostiju

КРВАВИ ОБРАЧУН КОД ОБРЕНОВЦА: Стефан убијен поред шанка!

Kafana poprište zločina u Stublinama / Foto Z. Jovanović / STRADAO Stefan Lazarević

STEFAN Lazarević (26) izboden je nožem u lokalnoj kafani u selu Stubline kod Obrenovca, u noći između subote i nedelje. Posle kafanske tuče koja se dogodila oko 3.30 teško ranjeni mladić je prevezen u obrenovački dom zdravlja, ali su tamo mogli samo da konstatuju smrt.

Napadač V. M. (27), koji se sumnjiči da je počinio ovaj zločin, uhapšen je nekoliko sati nakon krvavog pira. Takođe, uhapšen je i M. V. (20) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistva u saizvršilaštvu. Tačnije, da je pomogao V. M. da pobegne sa mesta događaja. Njima je određeno zadržavanje do 48 sati.

- Policija i tužilaštvo rade brzo, molim i sudove da počiniocima ovakvih krivičnih dela izriču drakonske kazne od 10 do 15 godina zatvora - istakao je Nebojša Stefanović, ministar unutrašnjih poslova, povodom ovog slučaja.

Prema nezvaničnim informacijama "Novosti", ubica je Stefana napao sa leđa i nož mu je zario pravo u srce. Povređeni se odmah sručio na zemlju, a okupljeni u lokalu su pritrčali da mu ukažu pomoć.

Kako svedoče očevici, napadač je u kafanu ušao sa nemerom da se razračuna sa Stefanom. Na ulasku je pretio nožem obezbeđenju i odmah posle napada je pobegao. Nastradali momak nije bio zaposlen u kafani, već je u noći između subote i nedelje došao na poziv strica da mu pomogne u šanku.

ČEKALI SU BEBU

REPORTERI "Novosti" posetili su danas porodične kuće u Obrenovcu, gde je Stefan živeo sa porodicom. Zatekli smo tamo samo muk i suze.

- On je imao jednu posebnu vrstu energije koja je isijavala iz njegovih očiju - pričaju rođaci. - Skoro se oženio i čekali su bebu. Supruga mu je u petom mesecu trudnoće. Ničeg se nije stideo, radio je sve i svašta kako bi pomogao svojoj porodici.

Rođaci i prijatelji ističu i da se nikada nikom nije zamerio, i ne mogu da poveruju da je neko mogao da digne ruku na njihovog Stefana.

Pratite nas i putem iOS i android aplikacije

Komentari (2)

Banderaš

24.12.2018. 09:18

Neradnici. U 03,30h !! Da je ovo normalna država,bili bi u krevetu i odmarali bi za novi radni dan razmišljali o porodici,slavlju,skijanju,budućnosti i ne bi ždrali alhohol u to doba.

M M

24.12.2018. 09:30

Nema niko pravo da nekom oduzme zivot! Neki ljudi misle da se sve resava batinama i nozem.Ovde je tragedija dvostruka-Sin jedinac i otac deteta je ubijen. Duga do neba