Najnovije vesti
Vesti Hronika
IZBOLI MLADIĆA I POBEGLI Uhapšene ubice iz kafane u Stublinama

IZBOLI MLADIĆA I POBEGLI Uhapšene ubice iz kafane u Stublinama

Policija je uhapsila dvojicu napadača koji su noćas izboli nožem mladića Stefana L. (26), u kafani, u selu Stubline, kod Obrenovca.

MUP hapšenje iznuda Foto: MUP / Promo
MUP hapšenje iznuda

Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova u Beogradu uhapsili su V. M. (1991) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo i M.V. (1998) zbog postojanja osnova sumnje da je izvršio krivično delo ubistvo u saizvršilaštvu.

- Policija i tužilaštvo rade brzo, a molim i sudove da takvim počiniocima krivičnih dela izriču drakonske kazne - 10, 15 godina zatvora - rekao je Stefanović.

Sumnja se da je V. M. jutros, nakon tuče ispred jednog ugostiteljskog objekta u okolini Obrenovca, nožem naneo teške povrede dvadesetšestogodišnjem muškarcu, a potom zajedno sa M. V. koji je bio sa njim u društvu i pobegao.

Muškarac je od zadobijenih povreda preminuo u Domu zdravlja u Obrenovcu, gde je lekarska ekipa konstatovala smrt, jutros oko 3.30 sati.

Osumnjičenima je određeno zadržavanje do 48 sati nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti privedeni Višem javnom tužilaštvu u Beogradu.