Život

Subota, 22.12.2018.

15:16

Glumac "čist" 16 godina: "Krio sam se po kupatilima i uzimao heroin"

Glumac Rasel Brend kaže da je posle odlaska na odvikavanje dobio podršku porodice i prijatelja i da je pronašao mir za kojim je težio.

Izvor: B92

Glumac
Foto: Gettyimages

Ističe da je već šesnaest godina "čist" i da sada želi da pomaže zavisnicima od droge i alkohola jer zna kako je moguće pobediti sebe.

Brend, koji je na Instagramu objavio emotivan i iskren video, u kojem se zahvaljuje porodici i prijateljima na tome što je već 16 godina trezan, kaže da danas ima mir za kojim je težio.

''Sećam se da sam bio kao ljuska od jajeta. Dvanaestog decembra 2002. sam se iskradao u kupatila prijatelja i konzumirao heroin i krek, a možda i nešto više, ne sećam se'', rekao je na početku. Sledećeg dana prijavio se na tromesečno odvikavanje, i tada se rešio droga i alkohola.
''Danas, 16 godina kasnije, imam dve ćerke, oženjen sam, imam pse i mir."

Kaže da danas ne sanjari o više novca, ili većoj slavi ili više seksa. Svojim pratiocima otkrio je način da se oslobode zavisnosti.
Foto: Getty
''Prvo, priznajte da imate problem, zatim verujte da je promena moguća, a onda potražite i prihvatite pomoć'', kaže Brend i dodaje da je danas slobodan, a zavisnost je moguće pobediti i promeniti se.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

20 Komentari

Možda vas zanima

Svet

Iznenađenje: Oni su "tajni" ruski saveznici

Britanski proizvođač rovokopača JCB nastavio je da proizvodi i isporučuje te radne mašine za rusko tržište mesecima nakon što je objavio da je zaustavio izvoz zbog rata Rusije u Ukrajini, prenosi Gardijan.

22:49

15.5.2024.

1 d

Podeli: