Neverica u Srbiji - jagma za čestitkama, SMS ide u istoriju

Ulični prodavač novogodišnjih ukrasa na Skveru omladine u Jagodini Dobrica Nikolić prodao je 400 novogodišnjih čestitki a dan pre 180.

Srbija

Izvor: B92

Subota, 22.12.2018.

15:57

Neverica u Srbiji - jagma za čestitkama, SMS ide u istoriju
(Foto: Thinkstock)

Kaže, iznenađen je ovako velikom interesovanjem građana.

"Kupci su i stari i mladi, izgleda da su svi pomalo zasićeni SMS čestitkama, pametnim i manje pametnim telefonimaa i šalju ih u istoriju", rekao je Nikolić Tanjugu na prodajnom mestu.

Nikolić dodaje da nije jedini prodavač čestitki u Jagodini, ali, "ako svi ovako imaju dobru prodaju, uskro traba očekivati ono vreme kada su poštari, u ovom doba, s punim torbama čestitki, padali sa nogu da ih uruče primaocima pre Nove godine i Božića".

Novogodišnje želje dragim osobama i prijateljima na čestitkama ostaju godinama, a SMS se izbriše odmah posle praznika, objasnio je Nikolić.

Na štandu Nikolića "obične čestitke" sa Dedom Mrazom u crvenom, duge bele brade i s punom torbom poklona, "koštaju" pet dinara.

"Novogodišnje čestitke ipak ima ko da piše", dobacio je Nikolić na rastanku.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

Komentari 9

Pogledaj komentare

9 Komentari

Možda vas zanima

Srbija

Nove cene cigareta

Od 1. maja važiće novi iznosi akciza usklađeni sa prošlogodišnjom inflacijom od 7,6 odsto. Prema novim informacijama, već su ukalkulisane nove cene cigareta.

9:47

29.4.2024.

13 h

Svet

Hej, Rusi, odakle vam pravo?!

Italija je ambasadoru Rusije izrazila negodovanje zbog toga što je je ruski energetski gigant Gasprom preuzeo kontrolu nad filijalom italijanskog Aristona "Termo Group" - objavio je ministar spoljnih poslova Italije Antonio Tajani.

9:17

28.4.2024.

1 d

Podeli: