Nova vest
Košarka

Petak, 21.12.2018.

14:45

Trinkijeri: Cedevita je odlična, biće izuzetno teško

Trener Partizana Andrea Trinkijeri rekao je da njegovu ekipu očekuje težak meč u 12. kolu ABA lige.

Izvor: B92, zvanični sajt

Autor:B92, zvanični sajt

Trinkijeri: Cedevita je odlična, biće izuzetno teško
Foto: Starsport

U halu "Aleksandar Nikolić" stiže zagrebačka Cedevita, tim kojeg su crno-beli savladali u prvom kolu regionalnog šampionata. Skoro tri meseca nakon te utakmice, na programu je novi duel pred koji trener Partizana NIS, Andrea Trinkijeri, poručuje:

"Cedevita je odlična ekipa, veoma iskusna, sa najboljom bekovskom linijiom u ligi. Moj nekadašnji igrač i veliki prijatelj, Slaven Rimac, radi fenomenalan posao u Zagrebu i biće nam izuzetno teško sutra. Pred nama je veliki izazov da vežemo još jednu utakmicu u kojoj ćemo ponoviti dobro koncentraciju od srede i meča sa Turk Telekomom", istakao je Trinkijeri za zvaničan sajt Partizana.

Krilo crno-belih, Bandža Si, takođe ističe koncentraciju kao ključni faktor u sutrašnjem meču.

"Moramo sačuvati fokus tokom cele sutrašnje utakmice. Cedevita igra veoma dobro u poslednje vreme i sigurno želi da nam se revanšira za poraz u prvom kolu. Sa druge strane, mi želimo da ponovimo dobru igru od srede i pokušamo da sutra budemo još bolji", rekao je Si.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.

5 Komentari

Podeli:

Košarka

Vidi sve

U fokusu

Vidi sve
Novo Sport Video Menu