Rama: Neophodan dijalog o osam studentskih zahteva

Albanski premijer Edi Rama, povodom studentskih protesta u toj zemlji, rekao je da je neophodan dijalog o osam studentskih zahteva.

Tokom sastanka sa studentima Univerziteta u Valoni, Edi Rama je istakao da jedan od zahteva studenata, koji traže da bude 50 posto glasova studenata u izboru lidera univerziteta, rektora, dekana i drugih, ne postoji ni u jednoj drugoj zemlji.

Postavio je pitanje da li treba eksperimentisati u tom pogledu, prenela je ATA.

Prema njegovom mišljenju, dijalog je neophodan da bi se razumelo da li ovaj zahtev proizilazi iz velike brige studenata zbog mnogih stvari koje ne idu u pravom smeru na univerzitetu. 

"Kako ovo rešiti" upitao je Rama i dodao da nijedna druga zemlja na svetu nema predstavnike studenata u upravnom odboru.

Број коментара 1

Пошаљи коментар

Упутство

Коментари који садрже вређање, непристојан говор, непроверене оптужбе, расну и националну мржњу као и нетолеранцију било какве врсте неће бити објављени. Говор мржње је забрањен на овом порталу. Коментари се морају односити на тему чланка. Предност ће имати коментари граматички и правописно исправно написани. Коментаре писане великим словима нећемо објављивати. Задржавамо право избора и краћења коментара који ће бити објављени. Коментаре који се односе на уређивачку политику можете послати на адресу webdesk@rts.rs. Поља обележена звездицом обавезно попуните.

уторак, 16. април 2024.
15° C

Коментари

Istina
Зашто морамо да славимо Осми март
Re: Ministarka zdravlja????
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Мајка
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
Rad s ljudima
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво
'Ako smo pali, bili smo padu skloni.'
Акушерско насиље – чије је ћутање неопростиво