Search
Close this search box.

Woody Allen bio u vezi sa maloletnicom 8 godina?!

Saznaj sve o Survivoru pre drugih!

Prijavi se na naš newsletter odmah i informacije dobijaš pre drugih!

Reputacija Woody Allena još jednom je poljuljana i nalazi se na meti kritike javnosti, nakon što je magazin Hollywood Reporter objavio tekst u kome se navodi da je poznati holivudski režiser bio u osmogodišnjoj vezi sa tada šesnaestogodišnjom glumicom Babi Christinom Engelhardt.
Kako je Engelhardt izjavila, njihova eksplicitna romansa započeta je 1976. nakon što su se ona i režiser sreli u restoranu u Njujorku. Engelhardt priznaje da je ona bila ta koja je načinila prvi potez tako što mu je na papiriću ispisala svoj broj telefona. „Verujem da ste do sada ispisali puno autograma, tako da evo mog,“ našalila se tada pomenuta tinejdžerka. Kako tvrdi, njen potez je bio učinkovit, obzirom da su se ubrzo nakon toga našli u njegovom penthausu u Petoj Aveniji, gde su se navodno sastajali i narednih osam godina.
Tokom prva tri meseca njihovog viđanja, Engelhardt je još uvek imala šesnaest godina, a sedamanestu, koja se u Njujorku smatra legalnom, napunila je tek u decembru iste godine. Kako Hollywood Reporter navodi, njih dvoje su se videli više od sto puta, a dešavalo se da je Allen pozivao i još druge dve devojke koje su zajedno sa njima učestvovale u seksualnim perverzijama. Engelhardt tvrdi da je tada prvi put eksperimentisala sa svojom seksualnošću i da je, kako je izjavila, to bilo veoma interesantno iskustvo. Četiri godine kasnije, Allen je upoznao Engelhardt sa svojom tadašnjom devojkom Miom Farrow, a svoje troje su nastavili da uživaju u ostvarenju svojih seksualnih fantazija. Iako je, kako tvrdi, osećala ogromnu ljubomoru i isprva bila zgrožena, vremenom je uspela da se poveže sa Miom i tada shvatila da je ona ipak više od obične sex igračke. Šta više, Engelhardt je izjavila da je Allena i Miu posmatrala kao oca i majku. „Divila sam im se i mislila sam da je to u redu“ , izjavila je ona za pomenuti magazin. Godinama kasnije, glumica je napustila Njujork i krenula da radi sa Federicom Fellinijem i na taj način okončala ljubavni trougao. Nakon što se njihova navodna veza završila, Engelhardt nije mogla a da se ne zapita, kako je Allen sve mogao da shvati kao igru. „Nakon što sam gledala njegov film iz 1979 Manhattan, koji govori o vezi mlade devojke sa starijim muškarcem, nisam mogla a da se na zapitam, kako je moguće da je ogroman deo našeg života iskoristio kao scenario za film?“ Ipak, glumica je dalje obrazložila da nije ljuta, niti besna na pomenutog režisera. „Ovo nije način da srušim ovog čoveka, ja samo pričam svoju ljubavnu priču, nisam besna, niti ljuta“, izjavila je. Engelhardt je dalje priznala da je Allen ponovo nazvao 2001. godine kada je od nje zahtevao da se nađe sa njom i njegovom tadašnjom suprugom Soon-Yi Previn. U to vreme sam već imala dece , moji prioriteti su tada bii drugačiji i nisam želela da se upuštam u nešto slično,“ otkrila je. Allen je nedavno optužen za seksualno uznemiravanje svoje ćerke Dylan Farrow, koje je negirao.

POSLEDNJE VESTI